Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Hollanda'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren 16 yaşındaki Hümeyra Ergincanlı, memleketi Karaman'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

21.12.2018 14:50  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'nın Rotterdam kentinde okuduğu okulda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hümeyra Ergincanlı, memleketi Karaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

VÜCUDUNA 8 KURŞUN İSABET ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Hümeyra Ergincanlı (16), 3 gün önce Hollanda'nın Rotterdam şehrinde Bekir E. tarafından okuduğu okulun bahçesinde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 8 kurşun isabet eden genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MEMLEKETİNE GETİRİLDİ

Otopsi işlemleri ardından ailesine teslim edilen Ergincanlı'nın cenazesi uçakla Konya'ya oradan da memleketi Karaman'a getirildi. Genç kız için cuma namazını müteakip Musalla Meydanı'nda cenaze namazı kılındı.

Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı

GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Namaza, genç kızın yakınlarıyla Karaman Valisi Fahri Meral ve çok sayıda vatandaşta katıldı. Kılınan namazın ardından Hümeyra Ergincanlı'nın cenazesi Hamidiye Mahallesi'ndeki şehir mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

İşte cenaze töreninden kareler;

Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Hollanda\'da Öldürülen Hümeyra, Karaman\'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hollanda'da Öldürülen Hümeyra, Karaman'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • koray..: ENSAGLAM MEMLEKET..KONYA ..KARAMAN...MİLLİYETCİDİR....AMA DEVLET KESEYİ ANKARA..İSTANBULA AÇIYOR...TABUT BİLE ESKİ... 3 16 Yanıtla Türk: en sağlammış hadi oradan! 2 2
  • Abuzer kömürcü: Civcive yazık olmuş 0 18 Yanıtla
  • abcd: mevlam rahmeti ile muamele eylesin ailesinin başı sağolsun allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.. o caniyide cenabı hak çehenneminden hiç çıkartmasin inşaallah 17 0 Yanıtla
  • Tc : Öldürende bizden çocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz 10 7 Yanıtla
  • berlinli: 16 YASINDA HOLLANDADA BAŞI KAPALI 3 13 Yanıtla
  • bayburtlu: TC DE SURIYEILER OLUNCE BU SEKILDE GUNDEM OLMUYOR MALESEF AMA AVRUPADA IRKIMIZDAN BIRI ÖLUNCE HEMEN GUNDEM 2 13 Yanıtla Hee: Bak kendin diyorsun ırkımız . Bizim için önemli olan da o . Suriyeliler ülkeyi bize dar etti farw gibi ürediler ne yapalım ağlayalım mı Allah allah ya 1 0
  • Yeliz: Hiçte 16 yaşında gibi degilmiş tarzı. Bu konyalılarda hep böyle yaa. 1 14 Yanıtla
  • Tulumlu : En güzeli memlekettir 2 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi
    17:41 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi

    Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi, başkentte düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye Karaaslan'ın ailesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve diğer siyasi isimler ile vatandaşlar katıldı.


Advertisement