Hollanda Kadrosunda Süper Lig'den 2 İsim - Son Dakika
Spor

Hollanda Kadrosunda Süper Lig'den 2 İsim

Hollanda Kadrosunda Süper Lig\'den 2 İsim

Hollanda Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Belarus ve İsveç ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

29.09.2017 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ön aday kadroya 'tan Jeremain , , 'den Vincent Janssen,ve 'den 'yı çağıran teknik direktör Dick Advocaat, aday kadroda bu isimlerden Babel ve Janssen'in kalmasına karar verdi.

Eski Galatasaraylı futbolcu 'i 35 kişilik kadroya davet eden 70 yaşındaki deneyimli teknik adam, bugünkü aday kadrosunda Sneijder'a da yer vermedi.

A Grubu'ndaki son iki maçında, 7 Ekim'de Belarus ile deplasmanda, 10 Ekim'de İsveç ile evinde karşılaşacak Hollanda'nın 24 kişilik aday kadrosu şöyle:

Kaleci: Jasper Cillessen (Barcelona),(), Jeroen Zoet ()

Savunma: Nathan Ake (Bournemouth), Daley Blind (), Wesley Hoedt (), Daryl Janmaat (Watford), Joel Veltman,de Ligt (Ajax),Tete (Olympique ),()

Orta saha: Donny van de Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Kevin Strootman (Roma), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum ()

Forvet: Ryan Babel (Beşiktaş),(Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting ), Vincent Janssen (Fenerbahçe), Jürgen Locadia (PSV),().

Grupta 13 puana sahip Hollanda, 17 puanlı Fransa ile 16 puana sahip İsveç'in ardından 3. sırada bulunuyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hollanda Kadrosunda Süper Lig'den 2 İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement