Hollanda Kampı 18 Temmuz'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Hollanda Kampı 18 Temmuz'da Başlıyor

Hollanda Kampı 18 Temmuz\'da Başlıyor

Orduspor, kamp çalışmalarını 18 Temmuz'dan itibaren Hollanda'da sürdürecek.

16.07.2011 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak Bolu'da başlayan ve ardından Solvenya'da devam eden Orduspor, kamp çalışmalarını 18 Temmuz'dan itibaren Hollanda'da sürdürecek.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Orduspor'da 3.etap kamp çalışması Pazartesi günü Hollanda'da başlıyor. Yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak Bolu'da başlayan ve ardından 4 Temmuz'da Slovenya'ya geçen Orduspor kafilesi, yeni sezon hazırlıklarına bu ülkede devam ediyordu. Slovenya'da ki kamp çalışmalarında sırasında iki de hazırlık karşılaşması yapan Mor-Beyaz'lı ekip, 3.etap çalışmalarına yeni transferlerinde katılımı ile Hollanda'da devam edecek.

Bugün Slovenya'dan havayolu ile Almanya'nın Düsseldorf kentine uçan Orduspor kafilesi, buradan karayolu ile Hollanda'nın Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasına geçerek çalışmalarına burada devam edecek. Slovenya kampında bazı eksikleri bulunan Orduspor'un Hollanda kampında ise Youla dışında ki tüm yeni transferlerin yer alacağı öğrenildi.

4 Hazırlık Karşılaşması Yapılacak

Hollanda'da ki hazırlık kampında 4 hazırlık karşılaşması yapmayı planlayan Orduspor'un rakipleri ve maç programıda belli oldu. 19 Temmuz'da Almanya Bundesliga ekiplerinden B.Mönchengladbach'un U-23 takımı ile karşılaşacak olan Mor-Beyaz'lı ekip, 21 Temmuz'da Hollanda ise 1.Lig ekiplerinden Nec Nijmegen ile hazırlık maçı yapacak. Kampta ki 3.hazırlık maçını Belçika Jupiler Lig takımlarından Kortrijk ile yapacak olan Orduspor, son karşılaşmasını ise 27 Temmuz'da Fortuna Start takımı ya da Hollanda 1.ligi takımlarından biriyle yaparak Hollanda kampını tamamlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollanda Kampı 18 Temmuz'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement