Hollywood'da Bebek Patlaması - Son Dakika
Magazin

Hollywood'da Bebek Patlaması

Hollywood\'da Bebek Patlaması

Hollywood'un birçok ünlü kadını, teker teker hamile olduklarını açıkladı.

18.03.2013 06:03  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PENELOPE CRUZ

Ünlü İspanyol oyuncu Javier Bardem ile evlenen güzel oyuncu Penelope Cruz, ailesini genişletmeye kararlı. İlk çocuğunu dünyaya getirdikten kısa süre sonra yeniden hamile kaldığını açıklayan Cruz, bu yaz ikinci çocuğunu kucağına alacak.

JESSICA SIMPSON

Jessica Simpson; evlilik haberini bekleyen herkesi, hamile olduğunu açıklayarak şaşırttı. Simpson, ilk çocuğunu doğurduktan kısa süre sonra da ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Simpson ve nişanlısı Eric Johnson, ikinci bebeklerini bekliyorlar.

FERGIE

37 yaşındaki ünlü şarkıcı Fergie ve kocası Josh Duhamel, ilk çocuklarının dünyaya gelmesini büyük bir heyecan içinde bekliyor. 40 yaşındaki yakışıklı aktör, bebek odasının her ihtiyacıyla kendisinin ilgilendiğini söylüyor. Fergie de 40 yaşını geçmeden ikinci kez hamile kalmak istediğini söylüyor.

JENNA DEWANTATUM

1980 doğumlu güzel oyuncu Jenna Dewan- Tatum, 2009 yılından beri; Hollywood'un en seksi erkekleri arasında gösterilen Channing Tatum ile evli. Channing Tatum'un yeni filminin çekimleri Londra'da sürdüğü için güzel oyuncu, bebeğini İngiltere'de dünyaya getirecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood'da Bebek Patlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement