Hollywood Oyuncusu Ben Stiller Somali İçin THY'ye Seslendi - Son Dakika
Dünya

Hollywood Oyuncusu Ben Stiller Somali İçin THY'ye Seslendi

Hollywood Oyuncusu Ben Stiller Somali İçin THY\'ye Seslendi

Kıtlık ve salgın hastalıkların yaşandığı Somali için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü isimler Somali'ye giden tek hava yolu şirketi THY'ye çağrıda bulundu.

16.03.2017 18:00  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

On binlerce insanın kıtlık ve salgın hastalık riski ile karşı karşıya kaldığı Somali için Twitter üzerinden yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya dünyada büyük ilgi görürken, Somali'ye uçan tek havayolu olan Türk Hava Yolları'ndan kampanyaya destek vermesi istendi.

#TurkishAirlinesHelpSomalia hashtag'i sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Türk Hava Yolları, Somali'nin başkenti Mogadişu'ya haftada 5 gün karşılıklı olarak uçuş gerçekleştiriyor.

HOLLYWOOD YILDIZI THY'YE ÇAĞRI YAPTI

Ünlü Hollywood yıldızı Ben Stiller, Somali'de yaşanan kıtlık ve salgın hastalık riskine karşı Türk Hava Yolları'na çağrıda bulundu. Ünlü oyuncu Ben Stiller paylaştığı videoda Somali'ye yardım edilmesi gerektiğini söyledi. Yayınladığı videoda Ben Stiller, "Somali'ye giden tek havayolu Türk Hava Yolları ile Somali'ye destek olabiliriz. Bu çılgınca olabilir ama bir şeyler yapmalıyız. Destek bekliyoruz" dedi.

Son Dakika Dünya Hollywood Oyuncusu Ben Stiller Somali İçin THY'ye Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement