Hollywood Şişmanlıyor - Son Dakika
Magazin

Hollywood Şişmanlıyor

Hollywood Şişmanlıyor

Hollywood'un ünlü isimleri yıllardır tüm uyarılara rağmen 0 beden kalmaya uğraşıyordu. Ancak her biri, sağlıklarını korumak için kilo almaya başladı.

02.06.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood yıllardır, 0 beden yıldızların etkisi altındaydı. Neredeyse tüm gün yemek yemeyen ve günün büyük kısmını spor yaparak geçiren bu yıldızlar, son zamanlarda kilo almaya başladı. Bu akımın son örneği de bir dönem anoreksik olduğu iddia edilen Zoe Saldana oldu. Çok zayıfken kilo almaya başlayan Saldana, "Yıllarca boşuna zayıf kalmışım. İnsan kendisini aç bıraktıkça daha hızlı yaşlanıyor. Buna bir son vermem gerekliydi" diyor.

BETHENNY FRANKEL

Yıllarca aşırı zayıf olduğu için eleştirilen Bethenny Frankel, tüm eleştirilere kulaklarını tıkamıştı. Ancak, bu yılın başında sağlıklı bir görünüme kavuşan Frankel, süper zayıf görünümlerin tamamen aldatmaca olduğunu söylüyor.

NICOLE RICHIE

Nicole Richie, 2005 yılında kilo vermeye başladı. Ancak bu öyle bir hal aldı ki; Richie, 2006 yılının ortasında tanınmayacak bir hale geldi. Anoreksiyanın eşiğinden dönen ve bir yıldır kilo alan Richie, "Hiçbir kız benim gibi olmaya özenmesin" diyor.

ZOE SALDANA

Zoe Saldana bir yıl önce inanılmaz derecede zayıftı. Kemikleri sayılan yıldız, yakın arkadaşlarının ve ailesinin uyarıları sonucu kontrollü bir şekilde kilo almaya başlamış.

KATE BOSWORTH

Özel ilişkilerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle birkaç yıl önce 0 beden olan Kate Bosworth, bu yılın başından beri kilo almaya başladı. Bosworth eski görüntüsünün kesinlikle normal ve özenilecek bir şey olmadığını söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood Şişmanlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement