Hollywood'un En Güzel Çocukları - Son Dakika
Dünya

Hollywood'un En Güzel Çocukları

Hollywood yıldızlarının çocukları da en az anne ve babaları kadar ünlü. Doğdukları günden itibaren hatta doğmadan önce basının ilgi odağı olan ünlülerin çocukları, giydikleri kıyafetlerden gezdikleri yerlere kadar merak ediliyor.

05.03.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood yıldızlarının çocukları da en az anne ve babaları kadar ünlü. Doğdukları günden itibaren hatta doğmadan önce basının ilgi odağı olan ünlülerin çocukları, giydikleri kıyafetlerden gezdikleri yerlere kadar merak ediliyor. İşte doğuştan şanslı bir genetik mirasa sahip olan ünlü çocuklarından bazıları:

-NORTH WEST-

ABD'li rapçi Kanye West ve televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın kızı North West Hollywood'un en gözde çocuklarından biri. North West farkında olmasa da şimdiden bir moda ikonu.

-AXL-

Fergie ve Josh Duhamel çiftinin Ağustos 2013'te kucaklarına aldığı oğulları Axl, ilk Facebook fotoğrafından bu yana Hollywood'un en şirin bebekleri arasında yer alıyor.

-HARPER SEVEN-

David ve Victoria Beckham çiftinin küçük kızı Harper Seven, henüz iki yaşında olmasına rağmen hem sevimliliği hem de giydiği kıyafetlerle olay yaratıyor.

-VIVIENNE-

Angelina Jolie ve Brat Pitt'in kızı Vivienne, uzun zamandan beri Hollywood'un en güzel çocuklarından biri. Annesi kadar şık giyinen Vivienne 5 yaşında.

-BLUE IVY CARTER-

Beyonce Knowles ve Jay-Z'nin kızları Blue Ivy Carter, fotoğrafı ilk internette yayınlandığı an güzelliğiyle herkesi büyüledi.

-VIVIAN LAKE-

Ünlü top model Gisele Bündchen'ın bir yaşındaki kızı Vivian Lake annesi kadar güzel. Gisele'in Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflar binlerce kişi tarafından beğeniliyor.

(AB/CK

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Hollywood'un En Güzel Çocukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement