Hollywood'un İki Ünlü Starı İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Hollywood'un İki Ünlü Starı İstanbul'a Geliyor

Hollywood\'un İki Ünlü Starı İstanbul\'a Geliyor

Testere filminin başrol oyuncusu COSTAS MANDYLOR ve Sahil Güvenlik, Şahin Tepesi, Kuzey ve Güney dizilerinin başrol oyuncusu PARKER STEVENSON İstanbul'a geliyor.

14.11.2013 08:38  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Parker Stevenson bazı sahnelerini Türkiye'de çekmeyi düşündüğü ve başrolünde Costas Mandylor'un oynayacağı yeni bir film projesi için Costas Mandylor ile birlikte Cuma günü İstanbul'a gelecek.

Ünlü bir estetik cerrahının hayatının anlatılacağı film için PARKER STEVENSON ve COSTAS MANDYLOR ünlü estetik cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık ile görüşecek ve estetik operasyonlar hakkında bilgi alıp gözlemler yapacaklar.

Hollywood yıldızlarının estetik operasyonları için yeni adresi Op. Dr. Hasan Fındık…

Hollywood yıldızlarının estetik operasyonları için yeni adresi olan Op. Dr. Hasan Fındık adını daha önce Hollywood Prodüksiyon sayesinde Türkiye'ye gelen ve kendini Op. Dr. Hasan Fındık'a emanet eden Erika  Eleniak' dan duyduğunu belirten Costas Mandylor ve Parker Stevenson yeni başlayacakları filmlerinde rolüne hazırlanmak için ve mekan araştırması yapmak için özellikle İstanbul'a geldiklerini ve Op. Dr. Hasan Fındık ile görüşerek bilgi alacaklarını ve operasyonlar hakkında gözlem yapacaklarını belirttiler.

İstanbul'da 3 gün kalacak olan PARKER STEVENSON ve COSTAS MANDYLOR, Sultanahmet, Ayasofya ve Kapalıçarşı başta olmak üzere bir çok tarihi ve turistik mekanları da gezecekler…

Hollywood Prodüksiyon Hollywood yıldızlarını Türkiye'ye getirmeye devam ediyor…

Özellikle son 1 yıl içinde İstanbul'a Lorenzo Lamas, Gary Daniels, William Romeo, Erıka Eleniak, Antonio Sabato Jr., Winsor Harmon, Caroline Munro gibi isimleri Türkiye'ye getiren Hollywood Prodüksiyon Avrupa'da da Film fuarları, sinema ve televizyonla ilgili organizasyonlarda,imza günlerinde başta Michael Dudikoff olmak üzere bir çok Hollywood starı ile çalışmaktadır.

Yakın zamanda İstanbul'a getirmeyi planladıkları isimler arasında David Hasselhoff, Bai Ling, Liam McIntyre, Sylvester Stallone, Kevin Bacon, Val Kilmer, James Woods, Kate Beckinsale ve Dallas dizisi oyuncuları da bulunmaktadır.
Hollywood Prodüksiyon adına bilgi veren Ramiz Özbay ve Varol Porsemay özellikle İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin Hollywood film sektörünün dikkatini çektiğini mekan konusunda İstanbul'un tercih edilebilir hale geldiğini belirttiler.
Parker Stevenson hakkında kısa bilgi

Parker Stevenson'un Hollywood'daki popülerliği 1977 yılında rol aldığı Hardy Boys dizisiyle başlamış ve Kuzey ve Güney ve Sahil Güvenlik dizilerindeki performansıyla Hollywood'un aranan aktörlerinden olmuştur. Dünyaca ünlü oyuncu Kristie Alley'in eski eşi olan Stevenson boşanma süreçlerinde de Kristie'den yüklü miktarda tazminat almasıyla dünya magazin gündeminden düşmemişti…

Daha önce 1 defa daha Ülkemize gelen Sahil Güvenlik dizisinin baş aktörlerinden Parker Stevenson'un Kristie Alley'le evlat edindikleri iki çocukları bulunmakta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood'un İki Ünlü Starı İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement