HOLLYWOOD Yıldızları Huaweı P9 Reklam Kampanyasında Buluştu - Son Dakika
Güncel

HOLLYWOOD Yıldızları Huaweı P9 Reklam Kampanyasında Buluştu

Superman Henry Cavill ve hayat verdiği birçok farklı karakterle adından sıkça söz ettiren Scarlett Johansson, Huawei P9'un Haziran ayında Türkiye'de gösterime girecek olan reklam kampanyası için kamera karşısına geçtiler.

03.06.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huawei ve Leica'nın ortak çalışmalarıyla geliştirilen ve mobil fotoğrafçılığa yepyeni bir boyut kazandıran Huawei P9, marka yüzleri ve reklam kampanyaları ile de gündemdeki yerini koruyor. Huawei P9'un reklam kampanyası, beyaz perdenin çok özel iki yıldızını bir araya getirdi.

Batman Superman'e Karşı - Adaletin Şafağı filminin başrol oyuncusu Henry Cavill ve son olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde Natasha Romanoff karakteri ile izleyicilerle buluşan Scarlett Johansson, Huawei P9'un, kısa süre sonra ülkemiz TV ekranlarında da yayınlanmaya başlayacak olan reklam filmi için, RSA'in ünlü reklam yönetmeni Baillie Walsh'ın yönetiminde kamera karşısına geçtiler. Çekimleri Şangay ve Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen reklam filminde, her ikisi de kameraların ışıltısına oldukça aşina olan iki oyuncu, Huawei P9'un etkileyici kamerasıyla en iyi pozu yakalamak ve paylaşmak için yarışıyorlar.

Küresel teknoloji devi Huawei'nin dünya çapında yıldızları ağırladığı Nisan ayındaki global Huawei P9 tanıtım etkinliğinde de Scarlett Johansson ve Henry Cavill'e dünyanın ünlü fotoğrafçıları Mary McCartney ve National Geographic World Press Photo ödülü sahibi David Guttenfelder eşlik etmişti.

Henry Cavill, Huawei P9'un sunduğu etkileyici görüntüleme deneyimine dair şunları söyledi: "Teknolojiye gerçek anlamda tutkun biri olarak, Huawei P9'un çift lensi ile yapılabilen şeyler beni çok heyecanlandırdı. Huawei ve Leica'nın bir araya gelerek böylesine büyük bir işbirliği gerçekleştirmesinden çok etkilendim. Üstelik P9 gibi bunu bu kadar başarılı bir üründe bir araya getirmeleri de gerçekten takdire değer."

Scarlett Johansson ise şöyle konuştu: "Fotoğrafçılık sanatı karakterimin neredeyse bir parçası. Bu nedenle Huawei'nin fotoğrafçılık dünyasının ikonu Leica ile partnerliği ve muhteşem bir ürün ortaya koyduğunu görmek beni çok etkiledi. Bize yeni ufuklar açan ve yeni bakış açısı sunan Huawei ile birlikte çalışmaktan gurur duydum."

Huawei, ayrıca P9'un tanıtımı için başta Mario Testino da olmak üzere birçok ünlü fotoğrafçıyla kampanya çekimlerinde de birlikte çalıştı. Huawei'nin işbirliği yaptığı diğer fotoğrafçılar arasında National Geographic fotoğrafçısı Mary McCartney, ekstrem sporlar dünyasından David Guttenfelder ve Reuben Krabbe ile ünlü fotoğrafçılık kulübü Eye Em yer aldı. Her fotoğrafçı, P9'un sunduğu yeni olanakların sınırlarını zorlamak üzere çektikleri karelerle cihazın üstün yeteneklerini gözler önüne serdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HOLLYWOOD Yıldızları Huaweı P9 Reklam Kampanyasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement