Hollywood Yıldızları Lacma'da Gucci Rüzgarı Estirdi - Son Dakika
Güncel

Hollywood Yıldızları Lacma'da Gucci Rüzgarı Estirdi

Bu yıl 5.si düzenlenen dünyaca ünlü sanat ve film festivali LACMA açılış töreni, Hollywood'un ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

14.11.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gecede şıklıklarıyla dikkatleri üzerine çeken tanınmış isimler, kıyafet tercihlerini Gucci'den yana kullandı.

Ünlü model Asia Chow gecede Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'na ait çok özel bir parça giydi. Chow, markanın ipek şifon spagetti askılı işlemeli elbisesini hardal saten platform topuklularla kombinlerken çanta tercihini ise arı ve kiraz figürüne sahip gece çantasındanyana kullandı. Ünlü modelin seçtiği özel çiçekli saç tokası ise zarafetiyle dikkat çekti.

Eva Chow ise özel davette Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'nu tercih edenler arasındaydı. Chow,pasifik mavi tonundaki ipek organze V yaka uzun kollu çiçek işlemeli elbisesiyle tam not aldı.

Ünlü yönetmen ve aktris Gia Coppola, Gucci 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'na ait siyah tülden tasarlanmış uğur böcek detayına sahip kokteyl elbisesini siyah, deri yüksek topuklu ayakkabısıyla kombinledi. Arı ve kiraz figürleriyle kaplanmış olan şarap rengindeki pleksi gece çantası ile de kıyafetini bütünleştiren Coppola, şık kombinini kırmızı, kristal altın yüzükle tamamladı.

LACMA (Los Angeles County Museum of Art) başkanı Michael Govan ise davete siyah iki düğmeli ceket takımının içine beyaz gömlek giyerek katıldı. Bu kombinini deri botlarla renklendirdi.

Jacqui Getty, davette Gucci 2015-201 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu'ndan leylak rengindeki, ipek gece elbisesiyle katıldı. Getty, ayrıca gecede Gucci Slyvia sandalet tasarımını yıldız ve arı figürlü bordo tonundaki pleksi çantasıyla birleştirdi.

Chloe Sevigny Gucci Cruise 2016 koleksiyonundan sarı uzun kollu, çiçekli hayvan baskılı, işlemeli elbisesini şarap rengi pleksi gece çantası ve Gucci Sylvia topuklusandeletleriyle tamamladı.

Salma Hayek Pinault ise tercihini Gucci 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonundan yana kullandı. Ünlü yıldız, kırmızı kristal tonuyla gözü aldatan, gül renkli ince ipek elbisesiyle geceye renk kattı. Hayek, inci düğümlerle bütünleşen elbisesini, kırmızı saten platform topuklularla farklılaştırdı. Yıldız ve arı figürlü bordo tonundaki pleksi gece çantasıyla da kombinine hareket kattı.

Ünlü manken Rosie Huntington Whiteley, Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'nun dikkat çeken tasarımı siyah kurdele ve kristal broş detaylı açelya rengindeki ipek şifon işlemeli kolsuz derin V yaka pileli katmanlı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Sam Taylor-Johnson Gucci Cruise 2016 koleksiyonundan siyah, ipek şifon, pileli elbisesini siyah topuklu ayakkabıları ve şarap rengi pleksi kiraz detaylı gece çantasıyla tamamladı.

Dakota Johnson ise davete Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'ndan dikkat çeken hardal rengindeki fırfır yakalı bir elbiseyle katıldı. Elbisenin üzerinde bulunan siyah kurdele üzerine takılmış ipek kumaşlı mor çiçek tokası Dakota'nın stiliyle özdeşleşti.

Amerikalı gitarist ve besteci Kaki King, LACMA'ya Gucci 2015-2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'na ait çok orijinal bir takımla katıldı.Mor renkli çiçek baskılarının hakim olduğu takımın içine ise ekru yansımalı inci düğmelere sahip ipek bir bluz giymeyi tercih eden King, dore tonundaki topuklularıyla cool bir görünüm elde etti.

Joshua Jackson Gucci özel dikim siyah smokinini, beyaz gömleği,siyah papyonu ve siyah bağcıklı ayakkabısıyla tamamladı.

Saoirse Ronan gecede, Gucci Cruise 2016 koleksiyonuna ait, boyundan grogen kumaş detaylı, pembe ipek krepe kokteyl elbiseyi tercih etti.

Mia Maestro ise Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'na ait ipek katmanlı siyah elbisesini, deri topuklularla bütünleştirirken, tarzını son olarak yıldız ve arılarla süslü dore parlak plexi gece çantası ile tamamladı.

Brit Marling, Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'ndan ipek-yün streç takımını, inci düğmeli ve denizci ipek çiçek detaylı bluz, Slyvia sandalet ve sarı ipek gece çantası ile buluşturdu.

Hari Nef, Gucci 2015-2016 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu'na ait siyah ipek, uzun kollu ve derin V yakalı elbisesi ile uzun topuklu kristal sandalet giydi.

Gwyneth Paltrow ise Gucci 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'ndan zümrüt yeşili payetli kokteyl elbisesinin boynuna kırmızı çiçek detaylı broş taktı.

Ko So Young Gucci Cruise 2016 koleksiyonundan seçtiği çiçek baskılı keten takımını; uzun kollu, bebe mavisi, volanlı gömleği, metalik altın rengi Marmont topuklu ayakkabıları ve kırmızı Gucci deri çantasıyla kombinledi.

Karl Glusman, Cruise 2016 koleksiyonundan seçtiği gece mavisi iki düğmeli smokinini, beyaz gömleği,puantiyeli papyonu ve siyah deri ayakkabılarıyla tamamladı.

Luca Guadagnino, Cruise 2016 koleksiyonundan seçtiği siyah, saten tepe yaka, tek düğmeli smokinini, beyaz gömleği, siyah deri bağcıklı ayakkabıları ve yakasında siyah çiçek broşuyla tamamladı.

Jared Leto, Gucci 2015-2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'naait siyah yün ceketi, beyaz şerit detaylı kırmızı saten gömleği ve kedi kafası motifli bulunan broşuyla boy gösterdi

Ricky Saiz, Gucci Made To Order siyah, saten, tek düğmeli takımını, hardal rengi, beyaz şerit detaylı gömleği ve siyah deri botlarıyla kombinledi.

İngiliz sinema ve dizi oyuncusu Aaron Taylor-Johnson Gucci 2015-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'ndan 70'leri andıran çentik yaka kadife detaylı takımının içine beyaz gömlek tercih edenlerden. Siyah saten papyonla görünümünü tamamlayan Johnson, kedi kafalı kol düğmeleriyle dikkat çekti.

Ünlü yönetmen Alejandro González Iñárritu Gucci 2016 Cruise Koleksiyonu'ndan tek düğmeli siyah saten pik yaka simokinini beyaz gömlekle eşleştirdi. Davette kravat tercihini siyah ince saten modelden yana kullanan yönetmen, siyah rugan bağcıklı ayakkabılarıyla da rafine bir tarz oluşturdu.

Woo-sung Jung, Gucci siyah iki düğmeli takımını,beyaz gömleği, siyah ipek papyonu ve siyah bağcıklı ayakkabılarıyla tamamladı.

Amerikalı sinema sanatçısı Katherine Ross ise Gucci 2015 Cruise Koleksiyonu'ndan beyaz renkli degaje yakaya sahip omuz dekolteli ipek elbisesiyle boy gösterdi. Ross ayrıca bu hoş görüntüsünü ten rengindeki Sylvia sandaletiyle tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood Yıldızları Lacma'da Gucci Rüzgarı Estirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement