Hollywood Yıldızlarının Vazgeçilmez Ürünü - Son Dakika
Güncel

Hollywood Yıldızlarının Vazgeçilmez Ürünü

Hollywood Yıldızlarının Vazgeçilmez Ürünü

Demi Moore' dan , Madonna' ya birçok ünlünün tercih ettiği ürün, rimel sürmeden uzun ve gür kirpiklere sahip olmanızı sağlayacak.

09.08.2011 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

M2 Beauté "M2lashes"!

M2 BEAUTÉ'nin kirpiklerde mucize yaratan ürünleri "M2Lashes Eyelash Activating Serum" ve "M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss" Hollywood ünlülerinin vazgeçilmez ürünü olmaya devam ediyor!

Hollywood yıldızlarının makyajlı veya makyajsız olarak kullandıkları M2 BEAUTÉ kirpik uzatma ürünlerinin, kirpiklerde mucize etkisi yaratan ürünü "M2LASHES", tamamen zararsız içeriği ile 16 hafta içerisinde muhteşem kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. Amerika'da Hollywood yıldızlarının vazgeçilmez ürünü haline gelen M2 BEAUTÉ, ülkemizde de Deniz Berdan, Eda Taşpınar, Hande Ataizi ve Siren Ertan gibi pek çok ünlü simanın vazgeçilmezi haline gelerek dikkatleri çekmeye devam ediyor.

"M2 Lashes Kirpik Çıkarıcı Serum"; son derece güçlü olan kirpik çıkarıcı serumun temel etken maddesi, göz hekimliği alanında başarılı kullanım biçimleriyle dikkati çeken MDN'dir (Metilamido-Dihidro-Noralfaprostal) . MDN, mevcut yapısıyla, birkaç yıldan beri ABD'de başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Kozmetik uygulamalar için büyük bir özenle modifiye edilmiş ve doz ayarı yapılmış bu madde, kirpik köklerini uyararak, kirpiklerin doğal büyüme evresini hızlandırırken, bir yandan da daha kalın, gür ve dolgun olarak uzamasına yardımcı olur.

"M2 Lashes Kirpik Canlandırıcı Gloss" ise aktif kirpik uzatma serumu ile kusursuz bir uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır, serumun etkisini artırmak için en uygun ve maksimum şartları sağlar. Canlandırıcı krem sayesinde kirpikler daha sağlıklı, daha parlak ve daha canlı bir görünüm kazanır. Kirpikler gün geçtikçe güçlenir ve esnekliği artar. Kremin yenilikçi etken maddesi Bakır Tripeptit-1 (Copper Tripeptite-1) sağlıklı bir tensel ortam yarattığı ve bağ doku gelişimini hızlandırdığı gibi, serbest radikallerle de mücadele ederek, hassas bir bölge olan göz civarında zamanından önce yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olan hiyaluronik asit kaybını/tükenmesini engeller.

Hollywood ünlülerinin imrendiren güzellikteki kirpiklere sahip olmak için "M2 LASHES" kirpik uzatma ürünlerini tüm seçkin eczanelerde bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood Yıldızlarının Vazgeçilmez Ürünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement