Holmes & Watson Filmi - Son Dakika
Sinema

Holmes & Watson Filmi

Holmes & Watson Filmi

Holmes & Watson filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Holmes & Watson filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.10.2018 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komedi i, Sir Arthur Conan Doyle’un efsanevi dedektifi Sherlock Holmes'tan ilhamını alıyor ve dedektif ikilisinin maceralarına mizahi bir bakış yaratıyor.

Yönetmenliğini ve senaryosunu Etan Cohen'in üstlendiği komedi inde Ferrell ünlü dedektifi, Reilly de onun yardımcısı Dr. Watson'ı canlandırıyor.

Komedi türündeki in kadrosunda 2 Oscar adaylığı bulunan Ralph Fiennes, House dizisi ile tanınan, 3 Altın Küre sahibi Hugh Laurie, 2 Altın Küre adayı Kelly Macdonald, 2 Oscar adayı Steve Coogan ve Altın Küre adaylığı bulunan güzel oyuncu Rebecca Hall da yer alacak.

Yönetmen: Etan Cohen

Senaryo: Etan Cohen, Arthur Conan Doyle

Oyuncular: Will Ferrell, John C. Reilly, Lauren Lapkus, Rebecca Hall, Kelly MacDonald, Ralph Fiennes, Hugh Laurie, Pam Ferris, Steve Coogan, Noah Jupe, Bella Ramsey, Rob Brydon, Bronson Webb, Kieran O'Brien, Michael Culkin, Billy Jenkins, Billy Jenkins, James Eeles, Jorge Leon Martinez , Jordan Long, Karl Farrer, Gerard Monaco

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Holmes & Watson

Yapımcı Firma: Columbia Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 01.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Holmes & Watson Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement