Hortumda kaybolan Kader Buse'nin içinde olduğu aracın tamponu bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Hortumda kaybolan Kader Buse'nin içinde olduğu aracın tamponu bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz ocakta meydana gelen hortum sırasında kaybolan Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, derede yaptıkları aramada 326 gün sonra kızının içinde bulunduğu aracın ön tampon parçasına ulaştıklarını söyledi. Acılı baba haberi Facebook'tan paylaştı.

16.12.2019 00:08  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde ocakta meydana gelen hortum sırasında kaybolan Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, derede yaptıkları aramada kızının içinde bulunduğu aracın ön tampon parçasına ulaştıklarını söyledi.

Hortumda kaybolan Kader Buse'nin içinde olduğu aracın tamponu bulundu

Kemer'de 326 gün önce hortum sırasında kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın (20) babası Ahmet Acar, kızının bulmak için derede kepçe, dozer ve dedektörle arama çalışmasına devam ediyor. Acılı baba Acar, AA muhabirine, iki hafta önce derede yaptıkları aramada kızının içinde bulunduğu aracın parçasına ulaştıklarını söyledi.

Hortumda kaybolan Kader Buse'nin içinde olduğu aracın tamponu bulundu

BABA ACAR: "ARTIK KIZIMIN BULUNMASINI İSTİYORUM"

Özel olarak tuttukları dozer, kepçe ve dedektörle kızını aramaya devam edeceğini belirten Acar, "Arabamızın ön tamponunu bulduk ve bunun için umutlarımı kaybetmek istemiyorum. Artık kızımın bulunmasını istiyorum." dedi.

Kemer ilçesinde 24 Ocak'ta meydana gelen hortumda, Ayla Akkın ve kızı Kader Buse Acar'ın bulunduğu otomobil dereye sürüklenmişti. Kurtarılan anne hastaneye kaldırılmış, sele kapılan kızı kaybolmuştu. Ekiplerin yoğun arama çalışmalarına rağmen sonuç alınamamıştı.

Hortumda kaybolan Kader Buse\'nin içinde olduğu aracın tamponu bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Hortumda kaybolan Kader Buse'nin içinde olduğu aracın tamponu bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Vatandaş: Allah sabır versin zor ne desek ne söylesek boş.. 6 0 Yanıtla
  • Tabi: Allah yardımcın olsun abi 5 0 Yanıtla
  • ALİ: : ne acı RABBİM sabır versin 5 0 Yanıtla
  • Haktan: Allah sabır versin babaya.326 gün olmuş rabbimin mucizeleri bitmez inşallah bir mucizesinide o acılı babaya yaşatır. 4 0 Yanıtla
  • Tabi: Allah yardımcın olsun abi 3 0 Yanıtla
  • suskun: allahım sen bizleri evlatacısıyla sınama zor durumda bırakma bu acılı babaya ve aileye sabrını ihsan eyle....aminnnn 1 0 Yanıtla
  • Alper can: Bu baba kendi imkanlariyla kızını ararken Devlet utanmalı. Yetkililer utanmalı. Belediye utanmalı. Yazıklar olsun. 1 0 Yanıtla
  • BEN: Allah yardım etsin. Umut bitirir insanı. 0 0 Yanıtla

Advertisement