Hostesler Çocukların 2. Anneleridir - Son Dakika
Güncel

Hostesler Çocukların 2. Anneleridir

Sakarya'da hizmetinde 18. yılını dolduran Lisa Tur; 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte tüm şoför, hostes ve personeli ile Bahçesaray'da kahvaltıda bir araya geldi.

07.10.2017 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biz geleceği taşıyoruz

Zaman zaman biraya geldiği tüm personeliyle servis ve okullar ile ilgili son gelişmeleri aktaran Lisa Tur'un bünyesindeki şoför, hostes ve idare personel, Bahçesaray'da gerçekleşen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Bundan 18 yıl önce 3 servis ile başladıkları yolculuğa 102 araç ve deneyimli personel kadrosuyla 7 gün açık ofisleriyle Sakarya halkına hizmet etmekten dolayı gururlu olduklarını ifade eden Lisa Tur Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sarı; "Biz öğrencilerimizi okula değil, geleceğe taşıyoruz" dedi. Öğrencileri evlerinin kapısından alıp, okul kapısına kadar taşıdıklarını vurgulayan Sarı; "Lisa Tur; deneyimli personel kadrosu ve ileri teknolojiyle desteklenmiş olan konforlu araç filosu sayesinde, en değerli varlıklarımız olan çocuklarınızı maksimum düzeyde memnuniyet ve güvenlik esasını göz önünde bulundurarak öğrenci taşıma hizmetini gerçekleştirmektedir" diyerek, bilgi verdi. Personeline bazı zorunlu uyması gereken konular hakkında da uyarıda bulunan Sarı; "Özellikle firma logosuz gömlekle okullardan öğrence alınmamalıdır. Hosteslerimiz çocuklarımızın ikinci anneleri olduğundan, onlara şefkatle yaklaşmalı ve ailelerinin ve onların güvenini kazanmalıdır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hostesler Çocukların 2. Anneleridir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement