Hp 250 G3 L3q03es Notebook - Son Dakika
Teknoloji

Hp 250 G3 L3q03es Notebook

Hp 250 G3 L3q03es Notebook

Hp 250 G3 L3q03es Notebook Özellikleri.

18.03.2015 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    HP 250 G3 L3Q03ES Notebook Genel Özellikleri

    Üst taraftaki resim boyutu genişliği max. 900 px dir.

    Özellik açıklaması, yazılan özellik metni içerisinde insanların arayabileceği kelimeler geçiyor ise, yazının tümünü de göz önünde bulundurarak bold veya italik kullanmaya çalışalım. ayrıca içeriğin tümünde diğer taraflara linklenebilecek genel ve yararlı metinler bulunduğunda, bu metinlerden bir yada iki tane diğer taraflara link koyabiliriz. Sağdaki özelliği tanımlayan resmin ismini aramada bulanabilecek bir metin haline getirmeye özen gösterelim ve resmin title bölümünü gene uygun açıklama ile doldurmaya özen göstermeliyiz.


    Mobil kullanım için üretilmiştir

    HP 250 ile hareket halindeyken de işlerinizi halledebileceğinizi bilmenin rahatlığını yaşarsınız. Sağlam kasası dizüstü bilgisayarı korur ve size yakışacak şekilde profesyonel görünmesini sağlar. HP 250'yi toplantılardan yanınızdan ayıramayacaksınız. Taşınabilirlikten taviz vermeden 39,6 cm (15,6") diyagonal HD2 ekranda mükemmel görüntü kalitesinin tadını çıkarın. Hemen hemen her tür ışıkta daha kolay okunabilen Yansımasız bir ekranı tercih edin..


    İş amaçlı kullanım için güçlendirilmiştir

    Intel’in 4. nesil Core i3 veya i5 çift çekirdekli Pentium ya da Celeron işlemcilerin gücüyle projelerinizi kolayca tamamlayın.3 Intel'in tümleşik grafik kartı sayesinde dizüstü bilgisayarınızı yavaşlatmadan göz alıcı görseller geliştirin. Wi-Fi CERTIFIED™ WLAN ile ofisinizden veya favori erişim noktalarınızdan iş arkadaşlarınıza İnternet üzerinden bağlanın ve e-posta gönderip alın.


    Ekstra özellikler deneyiminize değer katar.

    Bilgisayar konusunda dünya lideri olan HP, şimdi iş gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde tasarlanan tüm ürünlerinde Windows 8.11'i sunmaktadır. Verilerinizi ve cihazlarınızı korurken kurumsal standartlarda güvenlik elde edin. Windows 8.1 deneyiminiz. HP ile daha iyi hale getirin. Önceden yüklenmiş yazılımları kullanarak, eğitimlerden satış videolarına kadar, yüksek kaliteli tüm çoklu ortam içeriklerini doğrudan dizüstü bilgisayarınızda görüntüleyin. Tümleşik hoparlörler aynı zamanda sıra dışı bir dinleme deneyimi sunar. HDMI bağlantı noktası aracılığıyla daha geniş, HD2 ekranlara bağlanarak sunumlarınızı tüm ayrıntılarıyla sergileyin.6.


    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Hp 250 G3 L3q03es Notebook - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement