Hp, Pavilion Bilgisayarlarının Yeni Üyelerini Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Hp, Pavilion Bilgisayarlarının Yeni Üyelerini Tanıttı

Hp, Pavilion Bilgisayarlarının Yeni Üyelerini Tanıttı

Pavilion dönüştürülebilir ve dizüstü bilgisayarlar daha önce üst seviye ürünlerde yer alan birçok özellik ve performans seçeneği ile geliyor.

17.04.2017 03:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pavilion dönüştürülebilir ve dizüstü bilgisayarlar daha önce üst seviye ürünlerde yer alan birçok özellik ve performans seçeneği ile geliyor.

HP, Pavilion dizüstü bilgisayarlarının yeni üyelerini tanıttı. Yeni Pavilion dönüştürülebilir ve dizüstü bilgisayarlar daha önce üst seviye ürünlerde yer alan birçok özellik ve performans seçeneği ile geliyor. Bağlantı bölgelerinin görünmesini engelleyen 3D metal gibi premium materyaller, bağlantı seçenekleri için USB-C ve Windows Ink için aktif kalem de bulunuyor.

Yeni Pavilion x360, kullanıcıların dönüştürülebilen bir PC'den bekledikleri mobiliteyi ve esnekliği sunuyor. Dört moda dönüşebilen Pavilion x360'da bağlantı bölgelerinin görünmesini engelleyen 3D metal, bağlantı seçenekleri için USB-C ve Windows Ink için aktif kalem gibi premium materyaller ve özellikler bulunuyor.

Windows Ink sayesinde kullanıcılar, içerikler ile yeni etkileşimler kurarak düşüncelerini hızla gerçeğe dönüştürebiliyor, listeler ve notlar oluşturabiliyor, akıllarındakileri doğrudan ekrana çizebiliyor.

Yeni Pavilion dizüstülerde ise HP'nin premium Spectre ve ENVY PC'lerinin ilham verdiği yeni tasarım özellikleri kullanıldı. Bağlantı bölgelerinin görünmemesi için bilgisayarın yanlarını ve arkasını çevreleyen tek bir parçadan oluşan 3D metal kullanıldı.

Bu sayede daha da sağlamlaşan ve şık görünen 2017 Pavilion dizüstülerde kullanılan tonlar, cilalar ve dokular da bilgisayara sofistike bir görünüm katıyor.

İşlevselliği ve rahatlığı bir arada sunan tasarımı ve performans artışı sağlayan hava akışı, bu bilgisayarı kendi videolarını oluşturan, fotoğraflarını düzenleyen ve bu içeriklerini sosyal medyada paylaşan kullanıcılar için iyi  bir tercih haline getiriyor.

Yeni Seri Hp dizüstülerin yeni portföyü Full HD veya Full HD IPS ekranlara ve dokunmatik ekran seçeneğine sahip 14", 15.6" ve 17" diyagonal ekran seçenekleriyle geliyor.

HP Pavilion özellikleri:

12 saate varan pil ömrü ve bazı modellerde HP Hızlı Şarj özelliği (90 dakikada %90 şarj)

İşlemci seçenekleri: En son 7. Nesil Intel® Core™ i3-i7 işlemciler, Intel® Pentium® işlemciler veya 7. Nesil AMD işlemciler

Depolama seçenekleri: 256GB SSD+1TB HDD'ye veya 128GB SSD+ 2TB HDD'ye kadar çift depolama veya bazı modellerde 512GB SSD'ye veya 2TB HDD'ye kadar tek depolama

AMD® Radeon & Nvidia GeForce ayrı ekran kartları

Gelişmiş Intel 2x2ac WiFi seçeneği

HP Wide Vision HD kamera veya Windows Hello destekli opsiyonel FHD IR kamera

Çift hoparlör ile sıra dışı ses, HP Audio Boost, ve B&O Play uzmanlarının ses ayarları

Pavilion renk seçenekleri: Zengin Mavi, İpek Altın, Orkide Pembe, Mineral Gümüş, Doğal Gümüş, Pırıltılı Nane ve İmparatoriçe Kırmızı.

Pavilion Modelleri Fiyat ve Bulunabilirlik

HP Pavilion x360 için;

HP Pavilion x360 11, 429 eurodan başlayan fiyatlarla şu an satışta.

HP Pavilion x360 14, 449 eurodan başlayan fiyatlarla Mayıs ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

HP Pavilion x360 15, 479 eurodan başlayan fiyatlarla Mayıs ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

HP Pavilion 14 dizüstü, 529 eurodan başlayan fiyatlarla Mayıs ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

7. Nesil Intel Core işlemcili HP Pavilion 15 dizüstü, 549 eurodan başlayan fiyatlarla Mayıs ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

AMD işlemcili HP Pavilion 15 dizüstü, 449 eurodan başlayan fiyatlarla Mayıs ayında EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Hp, Pavilion Bilgisayarlarının Yeni Üyelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.


Advertisement