Htc Ceo'su: Yeni Telefonumuz İphone'a Alternatif Olacak Kadar İyi! - Son Dakika
Teknoloji

Htc Ceo'su: Yeni Telefonumuz İphone'a Alternatif Olacak Kadar İyi!

Htc Ceo\'su: Yeni Telefonumuz İphone\'a Alternatif Olacak Kadar İyi!

Merakla beklenen telefonun tanıtılmasına az bir süre kalmışken Cher Wang dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

19.10.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Focus Taiwan'ın yepyeni haberine göre HTC'nin CEO'su Cher Wang şirket çalışanlarına gönderdiği açıklamasında, yaklaşmakta olan yeni telefonlarının yani One A9'un iPhone için iyi bir alternatif olduğunu belirtti. Wang bu haftanın heyecanlı olduğunu belritirken, yeni cihazın iPhone'a alternatif olmak için güzellik, performans ve basitlik arasında bir denge kuracağını da sözlerine ekledi.


Uzun süredir konuşulan HTC One A9 şimdiye kadar hakkında yayınlanan farklı raporlar ve sızıntılarla gündemin baş konularından biri oldu.


Birkaç gün öncesine geri dönersek GFXBench testine göre One A9'da 5 inç'lik Full HD ekran, 1.5 GHz'lik 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, Adreno 405 GPU, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı (11 GB'ı kullanılabilir durumda), 13 MP ana kamera ve 4 MP ultrapiksel ön kamera bulunuyor. Bununla birlikte Geekbench testlerinde 3 GB RAM'li başka bir A9 daha ortaya çıktı. Kısaca 2 GB RAM/16 GB dahili depolama alanı ve 3 GB RAM/32 GB dahili depolama alanı sunan iki farklı model olabilir. Yarın düzenlenecek etkinlikle birlikte merak edilen tüm sorular cevabını bulacak.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc Ceo'su: Yeni Telefonumuz İphone'a Alternatif Olacak Kadar İyi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement