Hububatta "4 Milyar Lira" Toprakta Kalıyor - Son Dakika
Ekonomi

Hububatta "4 Milyar Lira" Toprakta Kalıyor

Hububatta "4 Milyar Lira" Toprakta Kalıyor

Konya Ticaret Borsasının (KTB) yaptığı araştırmaya göre, hububatta hasat sonrası tarlada bırakılan sap ve samanın ekonomik değeri yaklaşık 4 milyar lirayı buluyor.

31.07.2017 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Ticaret Borsasının (KTB) yaptığı araştırmaya göre, hububatta hasat sonrası tarlada bırakılan sap ve samanın ekonomik değeri yaklaşık 4 milyar lirayı buluyor.

Kaynak: Dunya.com

Son Dakika Ekonomi Hububatta '4 Milyar Lira' Toprakta Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi
    13:03 Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi

    Osmaniyeli restoran işletmecileri, Türkiye çapında 20-21 Nisan tarihlerinde yapılan cafe ve restoran boykotuna tepki gösterdi. İşletmeciler, yüksek maliyetler ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle fiyatları artırmak veya işletmeleri kapatmak dışında başka bir seçenekleri olmadığını belirtti. Üretimin olmadığı sürece işletmelerin batmaya mahkum olduğunu ifade eden esnaflar, üretimin artmasıyla birlikte fiyatların düşeceğini ve vatandaşların daha uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğini dile getirdi.

  • Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı: Seçim öncesi verilen prim günü sözleri tutulmadı
    12:44 Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı: Seçim öncesi verilen prim günü sözleri tutulmadı

    Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, Bağ-Kur'lu esnafa seçimlerden önce verilen 7 bin 200 prim günü sözünün tutulmadığını belirterek, esnafa SSK'lı olmaları yönünde çağrıda bulundu. Evsen, yetkililerden olumlu sonuç alamadıklarını ve esnafların kendi kaderlerine terk edildiğini ifade etti.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler
    12:44 Kayseri Serbest Bölge'de Yeni Yatırım ve Projeler

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bölge'de hayata geçirilen yeni yatırım ve projeler hakkında tanıtım toplantısı düzenledi. Yapılan çalışmaların Serbest Bölge'nin cazibesini artırdığını belirten Palancıoğlu, yatırımların devam edeceğini vurguladı.

  • Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:25 Domaniç Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Domaniç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Meclis Katip Üyesi ve Meclis Başkan Vekilleri seçildi, 2024 Yılı Plan ve Bütçe Komisyonu oluşturuldu. Birlik Encümenine muhtar üye seçimi yapıldı ve 2023 yılı Birlik faaliyet raporu ile kesin hesabı okundu.

  • CHP Milletvekili: Dolaylı vergiler adil değil, gelir üzerinden vergi alınmalı
    12:07 CHP Milletvekili: Dolaylı vergiler adil değil, gelir üzerinden vergi alınmalı

    CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, dolaylı vergilerin ağırlığının arttığını ve bu durumun dar ve orta gelirli vatandaşları olumsuz etkilediğini belirtti. Salıcı, gelir üzerinden vergi alan bir sistem önerdi.

  • Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor
    11:46 Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP ve MHP'den devralınan belediyelerin toplam borcunun 100 milyarı bulmasını değerlendirdi. Yavaş, lüks belediye binaları yapmanın ve çöp projelere para harcamanın doğru olmadığını belirtti.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınmayı Destekliyor
    11:38 Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınmayı Destekliyor

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzalayarak üreticilere 500 balya kaba yem dağıttı. Büyükşehir Belediyesi, yem bitkisi ekimi yaparak çiftçilere destek oldu.

  • Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Üretime Geçildi
    11:25 Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Üretime Geçildi

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Düzce Üniversitesi ve Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte geliştirdiği Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü projesinde üretim aşamasına geçildi. DÜFAM Laboratuvarına kurulan model fabrika ile fındık üreticileri, hasat ettikleri fındıkları işleyerek katma değeri yüksek ürünlere dönüştürebilecekler. Model fabrikanın test çalışmaları tamamlandığında açılışı yapılacak.


Advertisement