Şampiyonluk İçin Averaja İhtiyacı Olan Fenerbahçe, Karabük Maçına Çift Forvetle Çıkacak - Son Dakika
Spor

Şampiyonluk İçin Averaja İhtiyacı Olan Fenerbahçe, Karabük Maçına Çift Forvetle Çıkacak

Süper Ligde lider Galatasaray'ın 7 gol averajı arkasında bulunan Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçına çift forvetle çıkacak.

14.05.2018 02:36  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor mücadelesine çift forvet ile çıkmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin çalışmalarında Aykut Kocaman, Fernandao ve Soldado'yu bir arada denedi.

Sarı-lacivertli takımın bu denemeyi yapmasındaki temel etken ise takımın son haftalarda istenen oyunu sergileyememesi ve averaj hesabı.

AVERAJ FARKI 7

Lider Galatasaray'ın üç puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, rakibi kaybetse bile bu sonuçla şampiyon olamıyor. İkili averaj eşit olduğu için genel averaja bakılıyor. Bu tabloda geride olan Kocaman'ın takımı, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Karabükspor'u farklı mağlup etmek zorunda. Bu nedenle daha ofansif bir oyun ve kadro sahada yer alacak.

Şampiyonluk İçin Averaja İhtiyacı Olan Fenerbahçe, Karabük Maçına Çift Forvetle Çıkacak
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şampiyonluk İçin Averaja İhtiyacı Olan Fenerbahçe, Karabük Maçına Çift Forvetle Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • TİMSAH: AVERAJ HESABINA GİRİLMESİ İÇİN ÖNCELİKLE GALATASARAY IN YENİLMESİ GEREKİYOR. EN AZ 1 FARKLA YENİLEBİLECEĞİ İÇİN AVERAJ 6 YA DÜŞER. VE FENER BAHÇE, KARABÜK Ü 6 FARKLI YENEMEZ. HATTA KARABÜK DEN GOL BİLE YER 6 6 Yanıtla
  • GS: Fener bu son maçlarda sıralamada bir alta düşme alışkanlıkları var. 8 3 Yanıtla
  • O adam : Falan Filan... Atı alan Üsküdar'ı geçti 5 3 Yanıtla
  • Galatasaray: 10 tanede atsa şampiyon olamazlar başakşehir kazanırsa eğer 3 lu averajla başakşehir şampiyon oluyor yani fenerin şampiyon olma ihtimali yüzde 0,001 gibi bişey :) 3 4 Yanıtla Tabi: İkili averajda fenerbahce basaksehirden ustun. İkisinde kazanse fener ikinci oluyor 0 0 Tabi: İkili averajda fenerbahce basaksehirden ustun. İkisinde kazanse fener ikinci oluyor 0 0
  • Turkish: Fener kaybederse sasirmam valla 4 3 Yanıtla
  • Harun tanısık: Sansı yokkı gs yenılse basaksehır smpıyon yenılmezse gs sampıyon sagolsun sikeci akhisar sayesinde ama unutulmasın aynı seyi denizlispor yapmıstı şimdi nerelerde herkes hakkettigini alacak akhisar cok yakında ligden düsecek 4 3 Yanıtla
  • ostersund: Şike bağlantısı kesin vardır.gs başkan adayı ali fatinlan gecen hafta galatasaray Malatyaspor futbolcularına ikiyüzlülük biner TL teşvik primi vaadedildigi ortaya cikmadimi.hakemi galatasaray şampıyon hayırlı olsun 5 1 Yanıtla
  • gayet olumlu: Aykut hoca ile fener kaç haftadır yenilmiyor,artık takım istikrara girdi.yeni takviyelerle fener avrupadada çok farklı derecede iyi olacaktır.vede yüzde 90 2018-19 şampiyonudur.hoca iyi arkadaşlar oyunu okuyor, ufak tefek hatarlar olsada istikrar var artık ,sonuca rahat gidiyor fener 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement