Trabzonsporlu Hugo Rodallega, Bu Sezonki Performansıyla Parmak Isırtıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Hugo Rodallega, Bu Sezonki Performansıyla Parmak Isırtıyor

Bu sezon 7 maçta 5 gol atan Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcusu Hugo Rodallega, geçen sezonki performansını şimdiden yakaladı.

02.10.2018 05:35  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de aldığı 4-2'lik Kasımpaşa galibiyetiyle kara bulutları dağıtan Trabzonspor'da Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega fırtınası esiyor.

Bu hafta da iki kez rakip ağları havalandırarak önemli zaferde büyük pay sahibi olan tecrübeli forvet 7 hafta sonunda geçen sezonki gol sayısını yakaladı. Geçen sezon ligde 23 maçta oynamasına karşın fazla süre alamayarak 513 dakika sahada kalan Kolombiyalı futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

5 GOLLE ŞİMDİDEN GEÇEN SEZONU YAKALADI

Bu sezon Burak Yılmaz'ın sakat olduğu dönemde daha çok şans bulan ve 6'sı ilk 11'de olmak üzere 7 maçta 551 dakika görev yapan Rodallega, 5 gol atarak şimdiden geçen sezonki sayısına ulaştı. Tecrübeli futbolcunun yıldızlaştığı maçlarda bordo-mavililer de 7 puan topladı.

Kolombiyalı forvet, Trabzonspor'un ligin ikinci haftasında Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada 2 gol kaydetti. Üçüncü haftada deplasmanda 2-2 biten Ankaragücü maçında 1 gol atan Rodallega, Kasımpaşa maçında 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

TRABZONSPOR, RODALLEGA'NIN GOL ATTIĞI MAÇLARDA YENİLMİYOR

Ligde 10 puanı bulunan Trabzonspor, Rodallega'nın gol attığı maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kolombiyalı futbolcu 5 golle takımın en formda oyuncusu konumunda bulunurken, onu 3 golle Burak Yılmaz takip ediyor.

HER YERDEN ATIYOR

Bordo-mavililerin yıldızı Rodallega attığı gollerle çok yönlü bir futbolcu olduğunu gösterdi. Daha önce ceza sahasından ağları havalandıran Kolombiyalı futbolcu, son olarak önce frikikten fileleri sarstı, ardından da müthiş bir röveşata ile herkesten büyük alkış aldı.

FULHAM'DAKİ PERFORMANSINI YAKALAMAK ÜZERE

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'dan, Akhisar Belediyespor'a transfer olan ve 54 maçta 25 gol atan Hugo Rodallega, bu sayıyı Trabzonspor formasıyla da yakalamak üzere. Kolombiyalı forvet, 50 karşılaşmada şans bulurken rakip filelere 24 gol gönderdi.

Trabzonsporlu Hugo Rodallega, Bu Sezonki Performansıyla Parmak Isırtıyor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Hugo Rodallega, Bu Sezonki Performansıyla Parmak Isırtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • gençFb: hamsispor haftaya yine yenilecek mehteren marşı gibi 1 ileri 2 geri hahaaaaa 2 10 Yanıtla ts cengiz: sen kendi takımın bak fb li arkadaş 3 geri yarım ileri 9 0 Ts: Rum patriği kendinizden bihabersin. 7 0

Advertisement