Hukuk ve Hayat Derneği'nden Muş'a Yardım - Son Dakika
Yerel

Hukuk ve Hayat Derneği'nden Muş'a Yardım

Hukuk ve Hayat Derneği, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere yardımda bulundu.

25.12.2012 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hukuk ve Hayat Derneği, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere yardımda bulundu.

Merkezi Ankara'da olan dernek tarafından, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na 2 adet akıllı tahta, 2 adet projeksiyon cihazı ve öğrencilere giyecek yardımı yapıldı.

Okulda düzenlenen yardım programına Vali Yardımcısı Fatih Demir, Hukuk ve Hayat Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Murat Araç ve Avukat İsmail Yıldırım ile okul aile birliği yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Yapılan yardımla ilgili bilgi veren Av. Araç ve Av. Yıldırım, dernek olarak eğitimi çok önemsediklerini, derneklerinin bir hukuk derneği olmasına rağmen bir çok sosyal projeye imza attığını söyledi.

Yıldırım, "Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na ulaştık ve okulumuzun ihtiyaçlarını belirledik. Daha sonra derneğimizce temin edilen ve çocuklarımızın eğitimlerine destek olacak yardım materyalleri okulumuza ulaştırıldı ve eğitim hizmetlerinde kullanılmaya başlandı. Derneğimizin Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar kapsamındaki ikinci yardımını Muş'a yaptık" dedi.

Vali Yardımcısı Demir ise, Hukuk ve Hayat Derneği'ne örnek çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, yurttaki kaynaşmanın bu tür projelerle sağlanacağını söyledi.

Muş'un Türkiye'deki en geri kalmış iller arasında olduğunu ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun ise Muş'taki dezavantajlı kesimin yaşadığı bölgede eğitim veren bir okul olduğunu belirten Demir, "Muş'ta bazı liselerimizde Fatih Projesi kapsamında akıllı tahtalarımız vardı. Ancak bir ilköğretim okulunda ilk defa akıllı tahta kurulmuş oluyor. Muş'a yapılan yardımlarından ötürü derneğin tüm yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Muhabir: Kadir Tunç

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hukuk ve Hayat Derneği'nden Muş'a Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement