Hükümetten 'Hybrit' araçlara yüzde 60'a varan teşvik - Son Dakika
Ekonomi

Hükümetten 'Hybrit' araçlara yüzde 60'a varan teşvik

Hükümetten \'Hybrit\' araçlara yüzde 60\'a varan teşvik

Toyota Plaza Aksoy Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pakize Genç, geçtiğimiz aylarda onaylanan hurda teşvikleri ile ilgili bilgiler paylaştı.

11.08.2019 11:44  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota Plaza Aksoy Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pakize Genç, geçtiğimiz aylarda onaylanan hurda teşvikleri ile ilgili bilgiler paylaştı.

Hurda teşvik oranlarında ÖTV tutarına göre 8 bin ile 10 bin lira arası olan teşvik rakamlarının artarak 12 bin ile 15 bin lira arasında olduğunu söyleyen Pakize Genç, hükümetin Hybrit araçlarda da vatandaşlara yüzde 60'a varan teşviklerinin de olduğunu belirtti.

Hybrit araçların rövanşta olduğunu ve hükümetin bu araçlarda yüzde 60'a varan teşviklerinin bulunduğunu söyleyen Toyota Plaza Aksoy Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pakize Genç, "Geçtiğimiz aylarda hurda teşvik oranında ÖTV tutarına göre 8 bin ile 10 bin lira arasında değişen bir indirim yansıması söz konusuydu ama bu oran arttı ve yine ÖTV oranına göre belirlenme sureti ile, 12 bin ile 15 bin lira arasında değişen hurda teşviki söz konusu şu an. Bilindiği gibi hükümetlerin zaten çevreyi koruma kanunu uyarınca, 'Hybrit' araçlara desteği söz konusu. Hükümetimizin de hybrit araçlarda yüzde 60'a varan ÖTV teşviki mevcut. Bu araçlar da zaten şu an da rövanştalar. Toyota markasının bu ay için belirlemiş olduğu kampanyayla bazı modellerimizde 10 bin 700 liraya varan indirimler söz konusu. Bu indirimler ve hurda teşviki ile beraber çok cazip oranlara düşüyor fiyatlar. Tüm vatandaşlarımızı Toyota Plaza Aksoy'a davet ediyor ve herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hükümetten 'Hybrit' araçlara yüzde 60'a varan teşvik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement