Hükümlü Karagümrük Çetesi Lideri, Annesinin Cenazesine İzinli Katıldı - Son Dakika
Güncel

Hükümlü Karagümrük Çetesi Lideri, Annesinin Cenazesine İzinli Katıldı

Hükümlü Karagümrük Çetesi Lideri, Annesinin Cenazesine İzinli Katıldı

Kamuoyunda Karagümrük Çetesi liderleri olarak bilinen Nuri ve Vedat Ergin’in anneleri Sevil Ergin hayatını kaybetti.

09.09.2015 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamuoyunda Karagümrük Çetesi liderleri olarak bilinen Nuri ve Vedat Ergin'in anneleri Sevil Ergin hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan Sevil Ergin'in cenazesine cezaevinde yatan oğlu Vedat Ergin izin alarak katıldı.

Uzun yıllardır cezaevinde olan Ergin kardeşlerin 73 yaşındaki anneleri Sevil Ergin'in cenaze namazı Mihrimah Sultan Camisi'nde kılındı. Cenazeye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan oğlu Nuri Ergin katılamazken diğer oğlu Vedat Ergin tutuklu bulunduğu cezaevinden izin alarak katıldı.

Metin Şentürk, İzzet Yıldızhan gibi ünlü sanatçıların yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede taziyeleri Vedat Ergin kabul etti. Cenazeye Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker de katılarak başsağlığında bulundu. Cenazeye katılanlar arasında eski özel Harekat polisi Ayhan Çarkın'ın da bulunması dikkat çekti. Bu arada Vedat Ergin, annesinin cenazesine gönderilen çelenklerin de önünden geçerek selamladığı görüldü.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından bir konuşma yapan Vedat Ergin, cenazeye gelerek taziye dileğini ileten herkese teşekkür etti. Ergin'in, annesinin tabutunu öperken duygulandığı görüldü. Edilen duaların ardından Vedat Ergin, annesinin tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı. Annesinin naşını cenaze aracına koyan Ergin ardından mezarlığa kadar arkasından yürüdü. Cenazeye katılamayan Nuri Ergin ise cami bahçesine "Canım annem hakkını helal et. Mekanın cennet olsun" yazılı pankart astırdığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hükümlü Karagümrük Çetesi Lideri, Annesinin Cenazesine İzinli Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement