Hülya Avşar, siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar, siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı

56 yaşındaki Hülya Avşar, sosyal medya hesabından siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı. Avşar, düzgün fiziğiyle takipçilerini bir kez daha kendine hayran bıraktı.

21.12.2019 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

56 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Instagram hesabından havuza atladığı anların videosunu yayınladı. Uzun süredir spor yapan Avşar kızı düzgün fiziğiyle de adından söz ettirmeyi başardı.

YÜZDÜĞÜ ANLARI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz Kasım ayında siyah mayosuyla havuzdan çıktığı anların videosunu yayınlayan Hülya Avşar, bu sefer de havuza atladığı anların videosunu paylaştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hülya Avşar'ın yüzme keyfi yaptığı anların videosu kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Hülya Avşar, siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı

67 YAŞINDAKİ TEYZEYLE TURNUVA YAPTI

Başarılı şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, 41. Hülya Avşar Tenis Turnuvası'nda 67 yaşındaki Durdu Teyze ile maç yapmıştı. Durdu Teyze'nin tenisteki performansını çok beğenen Avşar, "Nadal'la oynasam bu kadar mutlu olmazdım" demişti.

Hülya Avşar, siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı

"BENİ DİZİDE GÖREMEYECEKSİNİZ"

Oynamadığı için pişman olduğu filmlerin olduğunu dile getiren Avşar, "Yakın zamanda beni dizide göremeyeceksiniz. Sinema filmini çok özledim ama Türkiye'de bana göre, benim yaşıma, jenerasyonuma göre hikaye üretmek gibi bir şey olmadığı için çok zorlanıyorum. Gelen senaryolardan beğenmeyip sonradan beğenmediğime pişman olduğum işler var tabi, Eğreti Gelin, Sofra Sırları, Gönül Yarası gibi, kıskandım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Hülya Avşar, siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı

Son Dakika Magazin Hülya Avşar, siyah mayosuyla havuza atladığı anların videosunu paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • xxx: İlgi azaldı teyze çıldırdı 12 2 Yanıtla Yok yawwwe: Bak gazetede dedeler eşlik edi ha ilgi var 4 0
  • Abuzer kömürcü: Cehennemdeki ateşede siyah mayonla atla. 9 4 Yanıtla Kömürcü abey: Ateşte söner bu demedi deme 3 3 Kırpık: Cennete gideceğinizden eminsiniz yani milleti cehenneme yollamışsınız 2 2
  • haso: bu duruş fena degıl hulya abla senın endamın yeter artar bıle 10 3 Yanıtla
  • realistçi: boşuna uğraşma emekliliğin geldi.bence artık hacca git.tövbe et.namaz kıl.selametle 7 5 Yanıtla
  • MAĞDUR: TEYZE YETER!YETER!YETER ARTIK YANİ NE VAR?GİT TORUN SEV BU NE ARKADAŞ DOYMADINMI YETER!!! 11 0 Yanıtla baba ringo: karışma teyzeme yawww oda yaşıtlarını eglendiri ha 8 2 ramiz dayın: alışmış kudurmuştan beterdir yegen yaş 70 iş bitmemiş demek 5 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement