Hülya, Dünyaya Meydan Okuyor! - Son Dakika
Güncel

Hülya, Dünyaya Meydan Okuyor!

Hülya, Dünyaya Meydan Okuyor!

global reklam filminden sonra, Türkiye'de Hülya Avşar, Sofia Vergara'yı kıskandıracak güzelliğiyle Kilyos sahilinde kamera karşısına geçti.

24.06.2011 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pepsi reklam filmi için mayosu ile kamera karşısına geçen Hülya Avşar, güzelliğiyle Sofia Vergara'yı kıskandıracak.

Pepsi, yeni reklam filmini ünlü oyuncu Hülya Avşar ile çekti. Yönetmenliğini Metin Arolat'ın üstlendiği reklam filminde Hülya Avşar, Pepsi'nin dev yaz kampanyası için seksi oyuncu Sofia Vergara gibi sahilde mayosuyla kamera karşına geçti. Hülya Avşar güzelliğiyle, Sofia Vergara'yı aratmadı.

Hülya Avşar, "Pepsi kapaklarında tüm operatörlerden günlük 60 dakika konuşma ve cepten internet veya haftalık konuşma paketi hediye" eden yaz kampanyasını duyurmak için Kilyos'ta kamera karşısına geçti. Hülya Avşar'ı sahilde locasında Pepsi içerken izleyeceğimiz reklam filminin yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Avşar, çekimler sırasında Pepsi'nin yeni yaz kampanyasını duyunca, fırsatlara inanamayıp eğlenceli tepkiler verdi. Keyifli bir ekiple neşeli anların yaşandığı reklam çekimlerinde Hülya Avşar, serin havaya rağmen Kilyos sahilinin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Hülya Avşar mı, Sofia Vergara mı?

Dünya starlarının markası Pepsi, bu yıl reklamlarını Amerika'da marka yüzü olan David Beckham ve Sofia Vergara ile çekmişti. Pepsi, Türkiye'de ise güzelliğiyle Sofia Vergara'yı aratmayan Hülya Avşar'la yeni kampanyasını anlattı. Kuzey Amerika'da çekilen Diet Pepsi reklamları için David Beckham ile birlikte rol alan Kolombiyalı seksi oyuncu Sofia Vergara gibi, Hülya Avşar da sahilde kamera karşısına geçti.

PepsiCo İçecek Pazarlama Başkan Yardımcısı Deniz Aktürk Erdem ise konu hakkında şunları söyledi: "Pepsi olarak tüketicilerimizi bugüne kadar hep dev kampanyalarla buluşturduk. Yeni kampanyamızla da çıtayı yukarı taşıyarak ezber bozmaya devam ediyoruz. Tüketicilerimize Pepsi kapaklarıyla tüm operatörlerden günlük 60 dakika konuşma ve cepten internet veya haftalık konuşma paketi hediye ediyoruz. Üstelik bu kez kampanyamıza, Turkcell ve Avea ile birlikte Vodafone'u da dahil ederek tüm tüketicilerimize ulaşıyoruz"

Pepsi'nin 24 Haziran – 5 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlediği dev yaz kampanyasıyla, günlük 60 dakika konuşma ile cepten internet veya haftalık konuşma paketi Pepsi kapaklarında olacak. Tüm Pepsi pet ürünlerinin kapaklarından çıkan şifrelerle kampanyaya katılan Avea, Turkcell ve Vodafone'lular, Pepsi'nin bu inanılmaz kampanyasından yararlanabilecek. Tüm Pepsi Pet ve Yedigun 2.5 litre pet ürünlerinin kapaklarından çıkan şifreleri Avea, Turkcell ve Vodafone'dan 5757'ye mesaj atarak ya gün boyu sevdiklerinizle 60 dakika konuşacak ve cepten günlük 100MB internet keyfini yaşayacaksınız, ya da haftalık konuşma paketiyle doyasıya konuşacaksınız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hülya, Dünyaya Meydan Okuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement