HÜLYA KOÇYİĞİT: ARKAMDAN 'İYİ İNSANDI' DESİNLER İSTERİM - Son Dakika
Güncel

HÜLYA KOÇYİĞİT: ARKAMDAN 'İYİ İNSANDI' DESİNLER İSTERİM

? Bahçelievler Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği etkinlikte konuşan ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, 'Popüler olmanın zorluğunu değil de onurunu, gururunu keyfini yaşadım. Arkamdan 'iyi insandı' desinler diye düşünürüm.

08.03.2022 17:56  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? Bahçelievler Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği etkinlikte konuşan ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, 'Popüler olmanın zorluğunu değil de onurunu, gururunu keyfini yaşadım. Arkamdan 'iyi insandı' desinler diye düşünürüm. İyi insan olmak, iyi insan olmak için çalışmak demek. İyi insan olmaya çalışıyorum. İnşallah arkamdan da iyi insandı derler? dedi.

Bahçelievler Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'i ilçede ağırladı. Koçyiğit, Nurettin Topçu Kültür Merkezi'nde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Oldukça yoğun katılımın olduğu etkinlikte kadınlar, Koçyiğit'e sevgilerini göstererek bol bol fotoğraf çektirdi. Kadınların toplumdaki yerine vurgu yapan Koçyiğit ise iş ve özel hayatına ilişkin samimi açıklamalar yaptı.

KADIN OLMADAN DEMOKRASİ OLMUYOR

İmkan bulan her kadının başarıyı yakaladığını söyleyen Koçyiğit, 'Gerçekten de imkan bulabilmiş nice kadınlar göğsümüzü kabartıyor, onlarla iftihar ediyoruz. Girişimci kadınlarımız var onlar ekonomimize önemli katkılarda bulunuyor. Dünyada her 3 kadından 1'i hayatının bir döneminde ne yazık ki şiddete uğruyor. Kadın cinayete kurban gidince yüreklerimiz yanıyor. Evlatlarımız için endişe ediyoruz. Şiddet dünyanın her yerinde var ama bu şiddeti engellemenin bence bir tek yolu var o da her birlikte kararlı olmak. Demokrasi ve eşitlik diyoruz ya kadın olmadan demokrasi olmuyor' dedi.

POPÜLER OLMANIN ZORLUĞUNU DEĞİL DE KEYFİNİ YAŞADIM

Mesleğinin zorluklarından bahseden Koçyiğit, 'Popüler olmanın zorluğunu değil de onurunu, gururunu keyfini yaşadım. Mesleğim zor gerçekten çok zor. Sadece perdede gördüklerimizle tanımlayamayız onun gerisi var. İyi bir senaryoyla karşılaşmak iyi bir yönetmenin yönetiminde, doğru bir ekibin içerisinde olmak önemli. Yüklendiğimiz karakteri çok iyi özümsemiş, analiz etmiş olmanız lazım. İnsana insanı anlatamaya çalıştığımız için aynı zamanda da büyük bir sorumluluktur' ifadelerini kullandı.

İyi insan olmanın önemine vurgu yapan Koçyiğit, 'Bir insan nasıl tanımlanmasını ister' Arkamdan 'iyi insandı' desinler diye düşünürüm. İyi insan olmak, iyi insan olmak için çalışmak demek. İyilik yapmak demek. Bir yetimin başını okşamak, hastaya bir tas çorba götürebilmek veya zaman ayırıp arkadaşının derdini dinleyebilmek en basitinden yapabileceğin ne varsa niyetinin bu olması önemli. İyi insan olmaya çalışıyorum. İnşallah arkamdan da iyi insandı derler? dedi.

ŞANSLIYIM ÇÜNKÜ KADININ DEĞERİNİ BİLEN BİR EŞİM VAR

Bir katılımcı uzun evliliğinin sırrını sorunca Koçyiğit, 'Şanslıyım çünkü kadının değerini bilen, saygılı, çalışan kadın olduğum için büyük bir hayranlık ve takdirle değerlendiren bir eşim var. Ailesinden görgülü gelmiş bir kişiydi. Aşkını, sevdasını her dem tazelemesini bilen bir eşim oldu. Ben ona çok şey borçluyum çünkü o bana mutluluğu öğretti' diye konuştu.

DR. BAHADIR: KADINLARIN FARKINDALIĞINI ONLARA HİSSETTİRMEK İSTEDİK

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 'Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Çalışan kadınlar günü ama kadınlar her alanda her zaman çalışıyor. 8 Mart dolayısıyla ilçemizde bir etkinlik yapmak istedik. Hülya Koçyiğit de bizi kırmadı, Türkiye'nin sevilen sanatçısı yıllar geçmiş ama kendisinden hiçbir şey kaybetmemiş. Amacımız kadınların farkındalığını onlara hissettirmektir. Kadın olmadan dünyanın bir anlamı olmadığını hatırlatmak istedik' dedi.

Keyifli geçen sohbetin sonunda Dr. Hakan Bahadır, Hülye Koçyiğit'e hediye takdiminde bulundu. Koçyiğit'ten sonra ise üç kız kardeşten oluşan müzik grubu Salida, konser verdi.

HÜLYA KOÇYİĞİT: ARKAMDAN \'İYİ İNSANDI\' DESİNLER İSTERİM
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HÜLYA KOÇYİĞİT: ARKAMDAN 'İYİ İNSANDI' DESİNLER İSTERİM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Arkandan ne denileceği senin istemenle olmaz. Toplumun senin hakkındaki düşunceleriyle olur. Sana ne denileceginide iyi tahmin ediyorsundur . 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement