Human Ken Doll'un 52. operasyonu Örümcek Ağı estetiği - Son Dakika
Güncel

Human Ken Doll'un 52. operasyonu Örümcek Ağı estetiği

Human Ken Doll lakaplı, canlı Ken bebek Rodrigo Alves, düzinelerce estetik cerrahi operasyonu geçirerek dünya rekorunu kıran bir fenomen.

21.03.2017 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşayan, canlı bir fantastik kahraman olmak arzusunda olan Rodrigo Alves'in bu seferki durağı İstanbul

Yaşayan, canlı bir fantastik kahraman olmak arzusunda olan Rodrigo Alves'in bu seferki durağı ise, İstanbul. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur için ülkemize gelen Alves'in yüzüne ve kalçalarına Örümcek Ağı estetiği ve yağ transferi yapıldı.

Siz çok farklısınız ve ekibiniz muhteşem

Sosyal medyadaki yüzbinlerce takipçisiyle an be an uygulamanın aşamalarını paylaşan Rodrigo, Op. Dr. Bülent Cihantimur'a teşekkürlerini sunarak: "Bugüne kadar pek çok cerrahi geçirdim, fakat burada yaşadıklarım gerçekten çok özeldi. Siz çok farklısınız ve ekibiniz muhteşem" ifadesinde bulundu. Op. Dr. Bülent Cihantimur ise, Alves'e yapılan uygulama hakkında bilgiler verdi: "Rodrigo Alves'e yaptığımız işlemin adı Örümcek Ağı kalça estetiği. Önce Alves'in bölgesel yağlarını toparladık, bunu kapalı, hava almayan bir sistemle gerçekleştirdik ve kök hücreden zengin hale getirilen yağın kalçalarına transferini gerçekleştirdik. Sonrasında her iki popoya Örümcek Ağı estetiği yaptık. Buradaki kilit nokta yaşayan kök hücrelerle transferi sağlanmış yağ dokusudur. Bu Alves'e ömür boyu şekilli bir kalça konforu sağlayacak. Bedeninden toparladığımız yağları kullandığımız için, yapay implant hissi, görüntüsü olmadığı gibi, komplikasyon riski de görülmeyecek. Örümcek Ağı kalça estetiği ise, popoya diri, toparlanmış bir görüntü verecek. Günden güne kolajen mekanizması devreye girerek aynen yüz bölgesinde olduğu gibi, burada da hastamıza estetik bir görüntü sağlayacak. Rodrigo'nun aynı zamanda yüzüne de yağ transferi ve Örümcek Ağı estetiği yaptık. Uygulama son derece başarılı geçti. Kendisi şimdiden çok memnun".

Rodrigo Alves kimdir?

Estetik cerrahiye olan ilgisi ve sevgisi bilinen 33 yaşındaki Rodrigo Alves, bu tutkusu sebebiyle bugüne kadar çeşitli prosedürler için 373 bin sterlin harcadığı söylenen bir iş adamı.
İngiliz uyruklu ve aslen Brezilya'da Sao Paulo'lu olan Rodrigo, mal varlığı oldukça fazla olan bir aileden geliyor. Büyükbabasından kalan yüklü mirasın yönetimini yapan Rodrigo, gençlik çağlarında bedeniyle yaşadığı mutsuzluk ve özgüven kaybı sonucunda estetik cerrahi ile tanışmış ve hatta verdiği bir röportajında yanlış bir bedende doğduğunu vurgulamıştı.
Şimdiye kadar, 51 estetik cerrahi operasyonu ve 103 medikal estetik tecrübesi yaşadığını ifade ederken kendisine takılan "The Human Ken Doll" lakabından son derece memnun olduğunu söylüyor.
Yakın zamanda bir İngiliz kanalında kendi Reality Showunu yapmayı planlayan Alves, geçmişte estetik cerrahiye bu denli yönelmiş olmasına rağmen, şimdilerde bunu yavaşlattığını, bunun yerine kendisini "plastik bebek" yerine "estetik cerrahi modeli" ne dönüştürmeyi umuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Human Ken Doll'un 52. operasyonu Örümcek Ağı estetiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement