"Hür Adam" Filminin Yönetmeni Medya Platformu'nda - Son Dakika
Güncel

"Hür Adam" Filminin Yönetmeni Medya Platformu'nda

Said Nursi'nin hayatını "Hür Adam" filmi ile beyaz perdeye taşıyan ödüllü yapımcı ve yönetmen Mehmet Tanrısever sanatseverlerle buluşacak.

05.04.2013 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinemaya tutkuyla bağlı olan sanatçı, 5 Nisan Cuma günü saat 20.00'de platformun Eyüp Sultan Otakçılar Caddesi'ndeki (Kanal 7'nin karşısı) Genel Merkezi'nde "Milli Sinemanın Problemleri" konulu bir seminer verecek.

Türk sinemasında adını ilk kez Minyeli Abdullah filmi ile duyuran başarılı yönetmen, Medya Platformu Genel Merkezi'nde gerçekleşecek seminerde, toplumun inanç ve değerlerine saygı duyan, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan milli sinemanın; gelişimi ve problemleri ile ilgili konulara değinecek. Milli Sinema akımının kimler tarafından kurulduğu, hangi amacı taşıdığı, şu ana kadar neler yapıldığı ve hangi yönlerden başarısızlığa uğradığına dair fikirlerini belirtecek olan Tanrısever, konuyla ilgili genç yönetmen ve sinemaseverlerin de sorularını yanıtlayacak.

Milli Sinemanın Ne Olduğunu O'ndan Öğrendik!

Kendisi de Türk sinemasını yakından takip eden biri olarak Mehmet Tanrısever'i ağırlamaktan heyecan duyan Medya Platformu Basın Sözcüsü Ahmet Durkaya konuyla ilgili şunları söyledi; "Sinemamıza böylesine güzel hizmetlerde bulunmuş bir yönetmeni genel merkezimizde ağırlamaktan büyük onur duymaktayız. Bizler milli sinemanın ne olduğunu Mehmet Tanrısever gibi önemli yönetmenlerin filmlerini seyrederek öğrendik. Yurt dışında almış olduğu başarılı ödüller hepimiz için gurur kaynağı. Yaptığı filmler büyük bir sinema sanatçısının, büyük bir yönetmenin zor şartlarda, kısıtlı imkânlar içerisinde nasıl düzgün işler yapabildiğini ortaya koymakta. Başarılı yönetmenden istifade etmek üzere tüm sinema ve sanatseverleri 5 Nisan Cuma günü Medya Platformu Otakçılar Genel Merkezi'e bekliyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hür Adam' Filminin Yönetmeni Medya Platformu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement