Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktı

Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktı

Başkent’te kontrolden çıkarak kamyonete ve ardından park halindeki minibüse çarpan otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

24.06.2015 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te kontrolden çıkarak kamyonete ve ardından park halindeki minibüse çarpan otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Keçiören'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gün Sazak Caddesi üzerinde seyir halinde olan 06 D 2554 plakalı otomobilin sürücüsü Davut Demir, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, önce önündeki 06 DK 0775 plakalı kamyonete, daha sonra da yol kenarında park halindeki 06 C 5065 plakalı minibüse çarparak durabildi. Sürücüsü Demir, kaza sonucu hurdaya dönen otomobilin içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilin kapısını keserek sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Demir, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement