Hürrem Sultan Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Hürrem Sultan Dönüyor

Hürrem Sultan Dönüyor

Muhteşem Yüzyıl 103. bölümde Şehzade Mehmet öldürülüyor, Muhteşem Yüzyıl 103. bölümde Meryem Uzerli'yi Vahide Gördüm canlandıracak. Mihrimah, haremin idaresini ele alıyor ve Şah Sultan'ın saraya girmesini yasaklıyor!

19.06.2013 08:59  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta, güneş tekrar yükseliyor!

Süleyman Hürrem'in ardından Hatice'yi de kaybediyor. Sultan Süleyman, kollarında can veren Hatice'nin ölümüyle yıkılmış, Hatice ile birlikte Hürrem'i bulma umutları da yok olmuştur.

Sultan Süleyman Han kardeşiyle birlikte aşkını da kaybetmiştir. İçindeki yangını söndüremeyen Süleyman sefere çıkıp her şeyi unutmak istiyor, Mihrimah, haremin idaresini ele alıyor ve Şah Sultan'ın saraya girmesini yasaklıyor! Süleyman Şehzade Mehmet'in naaşını Manisa'dan getirilmesini emrediyor.

Taht hayallerini yitiren Mustafa, askerin sadakatiyle yeniden umutlanıyor. Mahidevran, Mehmet'i öldürmek için harekete geçiyor. Şah Sultan, Mihrimah tarafından köşeye sıkıştırılıyor. Bali Bey bulduğu ipucunun izini sürüyor. Mehmet'in başarılarıyla gurur duyan Süleyman, Manisa'dan gelen acı haberle kahroluyor. Uçurumun eşiğine gelen Süleyman'ı, bir mucize tekrar hayata döndürüyor! Muhteşem Yüzyıl, sezon finaliyle bu akşam Star Tv ekranlarında olacak.

Yayın Günü: 19 Haziran Çarşamba

Yayın Saati: 20.00

Yayın: Star TV

Muhteşem Yüzyıl'da Vahide Gördüm dönemi başlıyor!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayınlandığı ilk günden bu yana Hürrem Sultan karakterine hayat veren Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromuna yakalanarak apar topar diziden ayrılmıştı.

Meryem Uzerli'nin Almanya'ya dönmesiyle oluşan boşluğu da Vahide Gördüm doldurdu. Usta oyuncu, 'Hürrem Sultan' kıyafetleriyle kamera karşısına geçti.

Dizinin bu akşam yayınlanacak sezon finali öncesi çekimlerde yer alan Vahide Gördüm, "Görevi devralmış gibi hissediyorum, heyecanlıyım. Umarım izleyici de keyifle izler" dedi.

Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği dizinin finalinde kaçırılan Hürrem Sultan'ın 'nereden geleceği' soruları cevabını bulacak.

Döndüğünde, Hürrem Sultan'ı büyük bir acı beklese de her zamankinden daha da güçlü olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement