AK Parti'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan Kimdir?

AK Parti\'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan Kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı'nın Hüseyin Arslan olduğunu açıkladı. Taşköprü Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Arslan kimdir?

18.01.2019 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı açıklandı. Hüseyin Arslan 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Hüseyin Arslan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HÜSEYİN ARSLAN KİMDİR?

Hüseyin Arslan, 5 Ocak 1956 yılında Taşköprü ilçesinin Aşağı Çayırcık Köyü'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Taşköprü'de bitirdikten sonra İstanbul Vefa Lisesi'nde 2 yıl okudu ve Taşköprü Lisesi'nden mezun oldu. 1977 yılında Kastamonu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü'nden mezun olduktan sonra, profesyonel olarak inşaat sektörüne yöneldi ve aktif olarak 1982 yılından itibaren kamu ve özel sektörlere ait inşaat işleri yaptı.

AK Parti'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan Kimdir?

TAŞKÖPRÜSPOR VE KASTAMONUSPOR'UN YÖNETİMİNDEYDİ

Arslan, Taşköprüspor ve Kastamonuspor Kulüpleri Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 1991-2009 yılları arasında Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüttü. Özel bir şirketin 2 yıl yönetim kurulu üyeliğini, 1999-2001 yıllarında yönetim kurulu başkanlığını yaptı.

AK Parti'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan Kimdir?

2 DÖNEM TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA SEÇİLDİ

Hüseyin Arslan, 2005 yılında kurulmuş olan Türkiye Kontrplak Üreticileri Derneği'nde yönetim kurulu üyeliği ve ikinci başkanlığı görevini sürdürdü. Evli ve üç çocuk babasıdır. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde art arda Taşköprü Belediye Başkanlığına seçildi.

## 11638129 #### 11656178 ##

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement