Hüseyin Aslan'a Büyük Destek! - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Aslan'a Büyük Destek!

Hüseyin Aslan\'a Büyük Destek!

Adı CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a, merkez sağın önemli isimlerinden tam destek geldi.

21.10.2013 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a, merkez sağın önemli isimlerinden tam destek geldi. İki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Dr. Burhan Özfatura başkanlığında toplanan merkez sağın tanınmış isimleri, özellikle projeci kimliği ile öne çıkan Aslan'ın İzmir için en iyi seçim olacağı görüşünde birleşti.

10 yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dr.Burhan Özfaura başkanlığındaki merkez sağın 26 önde gelen ismi tavrını açıkça ortaya koydu. Özfatura, "Ben 1984 yılından bu yana Hüseyin Aslan Bey'i tanırım. 7-8 ay önce Aslan ile ilgili görüşlerimi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na söyledim. Sosyal demokrat kişiliğini, üretkenliğini, insan sevgisini ve ekip çalışmasına verdiği önemi Başkanlık dönemimden biliyorum. Bugüne kadar inancım gereği CHP'ye oy vermedim, ancak Hüseyin Aslan önümüzdeki yerel seçimlerde aday gösterilirse hem oyumu CHP'ye vereceğim, hem de CHP'ye oy verdireceğim" dedi.

İzmir ve çevresinde merkez sağın önde gelen isimleri yerel seçim sürecindeki Hüseyin Aslan'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili tavırlarını net bir şekilde ortaya koydu. Her siyasi görüşten ve her inançtan her kesimin sevdiği 5 dönem Milletvekilliği, iki dönem Buca Belediye Başkanlığı ve hem Turizm Bakanlığı hem de Çevre Bakanlığı yapmış olan Işılay Saygın da Aslan'a tam destek verdi.

Toplantıda 1984-1989/1994-1999 yıllarında 10 yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Burhan Özfatura ile Aslan'ın yanı sıra İzmir Ticaret Odası Önceki Meclis Başkanı Necip Kalkan, eski DYP İl Başkanı Günay Karataş ve Demokrat Parti MYK üyesi Hüseyin Atar ile birlikte 26 merkez sağ temsilcisi hazır bulundu.

ÖZFATURA: ASLAN'IN YANINDAYIZ…

Toplantıda konuşan Özfatura, yerel seçimlerde partinin değil kişilerin önemli olduğuna vurgu yaparak, "Bana hep kararımı soruyorlardı. Ama artık net olarak ifade ediyorum ki: 1984 yılından bu yana tanıdığım, güvendiğim, inandığım Hüseyin Aslan'ın yanındayım. Egekentler ve Evkalar olmasaydı bugün İzmir ne durumda olurdu iyi düşünmek gerekiyor. Kendisine bayrağı teslim ettiğimiz günden bu yana Hüseyin kardeşim bizi mahçup etmedi, yüzümüzü kara çıkartmadı" dedi.

"OYUMUZ HÜSEYİN ASLAN'A…"

Aslan'a destek verme gerekçelerinin başında çalışkanlığı, projeciliği, üretkenliği, insan sevgisi ve ekip çalışmasına verdiği önemin bulunduğunu belirten Özfatura, şunları söyledi: "Belediye başkanı her şeyi bilmez ancak işi en iyi yapacak olanı bilir. Akıllı adam kendinden daha akıllı adamın aklını kullanan adamdır. Ben ne Büyük Kanal Projesi'nden ne Metro'dan ne toplu konuttan anlardım. Sadece işi ehil ve dürüst kardeşlerimize emanet ettim onlar da yüzümü kara çıkartmadı. Belediye yönetiminde ekip çok önemlidir. Hüseyin Aslan da güçlü bir ekip oluşturmuştur. 200'e yakın proje başka türlü hazırlanamazdı zaten. Yuvarlak laflarla aday olunmuyor ya da belediye yönetilmiyor. İzmir artık Kiraz'dan Kınık'a kadar çok geniş bir yelpazede hizmet ihtiyacı içinde. Keyfi işlerin olmaması lazım. Hak ve adalet içinde bir belediye yönetimi lazım. Biz Hüseyin Aslan'ı bunu yapabilecek güç ve özgüvende görüyoruz. Kendisi aday yapıldığı taktirde oyumuz CHP'nindir." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Aslan'a Büyük Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement