Hüseyin Çelik: Gökçek Kıyamete Kadar Başkan Kalmayacak - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çelik: Gökçek Kıyamete Kadar Başkan Kalmayacak

Hüseyin Çelik: Gökçek Kıyamete Kadar Başkan Kalmayacak

ODTÜ olaylarını değerlendiren AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ilginç bir göndermede bulundu.

23.10.2013 16:44  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "ODTÜ'de bizimdir Ankara Büyükşehir Belediyesi de bizimdir. Melih Gökçek kıyamete kadar büyükşehir belediye başkanı olarak kalmayacak" dedi.

İşte Çelik'in açıklamasından dikkat çekenler:

"ODTÜ de bizimdir Ankara Büyükşehir Belediyesi de bizimdir. ODTÜ arazileri ne Sayın Melih Gökçek'e ne de ODTÜ öğrencilerine aittir. Kamunun malıdır. Kurumlar baki şahıslar fanidir. ODTÜ ormanları kamunun malıdır. Başbakanlığın kendi binası kamunun malıdır.

"GÖKÇEK KIYAMETE KADAR BELEDİYE BAŞKANI KALMAYACAK"

ODTÜ bu millete aittir. Melih Gökçek kıyamete kadar büyükşehir belediye başkanı olarak kalmayacak. Trafik sıkışıklığında belediye başkanına patlayacaksınız.

"HAYRETLER İÇİNDE KALDIM"

ODTÜ 25 bin kişilik bir camiadır. Bu gürültüyü yapanlar bunun 25'te biridir. Oradaki gençlerin bir şeylere karşı çıkma isteğine de saygı duyuyorum. Mahkeme ne karar verirse bu Melih Gökçek'i de bağlar. ODTÜ'de ormanlar da Eymür Gölü de halkın malıdır. Sayın Rektörün açıklaması var hayretler içinde kaldım. 'Elimizden başka yerleri de alacaklar' diyor. Eymür Gölü'ne ODTÜ çalışanları giriyor veya para veriliyor. Ankaralılar oraya girse ne olacak?"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hüseyin Çelik: Gökçek Kıyamete Kadar Başkan Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement