Hüseyin Deniz incelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Deniz incelemelerde Bulundu

Hüseyin Deniz incelemelerde Bulundu

Genel Sekreterimiz Bandırma ve Erdekte incelemelerde bulundu.

15.02.2012 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları incelemek üzere Bandırma ve Erdek İlçelerimize giden Genel Sekreter Hüseyin DENİZ, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret ve incelemelerinde Genel Sekreter DENİZ'e Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Ayhan ARIK'ta eşlik etti.

İlk olarak Bandırma Kaymakamı Ali MANTI'yı makamında ziyaret eden Genel Sekreter DENİZ, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından finansmanı sağlanarak yapılan tarihi niteliğe sahip Kaymakamlık hizmet binasındaki restorasyon çalışmaları hakkında Kaymakam MANTI'dan bilgi aldı.

Kaymakamlık hizmet binasındaki incelemelerinin ardından Erdek İlçemize geçen Genel Sekreter DENİZ, Erdek Kaymakamı İsmail KAYGIZ ile birlikte müze olması planlanan ve eğitim-öğretimde kullanılmayan Atatürk İlk Öğretim Okulunda incelemelerde bulundu. İncelemeye Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet ONAY'da eşlik etti.

Burada ki incelemelerinin ardından 2011 yılı içerisinde KÖYDES ödenekleri ile yapımı tamamlanan Çeltikçi Köy yolu asfalt kaplama çalışmasını inceleyen Genel Sekreter DENİZ, Kaymakam Kaygısız ve İGM Üyesi Hikmet ONAY'dan köylerde yürütülen çalışmalar ve köylerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Son olarak Sayın Valimizin her ilçeye bağımsız bir anaokulu yapılması yönündeki talimatları doğrultusunda İl Özel İdaresi tarafından 2011 yılında inşaatına başlanan, 100 öğrenci kapasiteli Erdek Reşit Mazhar ERTÜZÜN anaokulunda incelemelerde bulunan Genel Sekreter DENİZ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnşaat çalışmaları tamamlanan Anaokulunun tefrişat çalışmalarının tamamlanması halinde 20 Şubat tarihinde açılmasının planlandığı belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hüseyin Deniz incelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement