Husumeti Sonlandırmaya Giderken Öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Husumeti Sonlandırmaya Giderken Öldürüldü

Husumetli aileleri barıştırmaya giden barış elçisi öldürüldü Husumetli aileleri barıştırmaya giderken canından oldu Muhtarla birlikte husumetli aileleri barıştırmaya giderken canından olduŞANLIURFA - Şanlıurfa'da mahalle muhtarıyla birlikte husumetli iki aileyi barıştırmaya giden 65...

12.01.2018 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Husumetli aileleri barıştırmaya giden barış elçisi öldürüldü

Husumetli aileleri barıştırmaya giderken canından oldu

Muhtarla birlikte husumetli aileleri barıştırmaya giderken canından oldu

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da mahalle muhtarıyla birlikte husumetli iki aileyi barıştırmaya giden 65 yaşındaki şahıs, silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre 65 yaşındaki Eyüp Sedef Diş ve Hacı Bayram Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdemir, aralarında satılan bir evin tapusu nedeniyle husumet bulunan Ağlamaz ve Keskinbıçak ailelerini barıştırmaya gitmek için bir yerde buluştu.

Karanlıkta ateş açıldı

Onikiler Mahallesindeki karanlık bir sokaktan geçen Hacı Bayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir ile Eyüp Sedef Diş'e kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Muhtar saldırıdan yara almazken Eyüp Sedef Diş ise ağır yaralandı. Ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bir çok aileyi barıştırmış

Silahla ateş açılarak öldürülen şahsın sürekli insanları barışmaya gittiği ve her iki tarafla da bir alakası olmadığı, sadece gönüllü olarak aileleri barıştırmaya gittiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Husumeti Sonlandırmaya Giderken Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Husumeti Sonlandırmaya Giderken Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement