Hüyük'te Lise Tanıtım ve Halkla Kaynaşma Programı - Son Dakika
Yerel

Hüyük'te Lise Tanıtım ve Halkla Kaynaşma Programı

Hüyük\'te Lise Tanıtım ve Halkla Kaynaşma Programı

Konya’nın Hüyük ilçesinde bulunan İmrenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tanıtım ve halkla kaynaşma programı düzenlendi.

17.11.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Hüyük ilçesinde bulunan İmrenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tanıtım ve halkla kaynaşma programı düzenlendi.

İlçeye bağlı İmrenler Mahallesi'nde yer alan düğün salonunda gerçekleştirilen programa Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Sefa Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Şahin, kurum amirleri, öğrenciler ve velileri ile mahalle sakinleri katıldı.

Burada açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sibel Orhan, bir süre önce eğitime başlayan yatılı okul hakkında bilgiler verdi. Okulda büyük bir aile olduklarını dile getirerek, yatılı olarak kalan öğrencilerin ihtiyaçlarını ise tıpkı evlerindeki kendi çocuklarının ihtiyaçları gibi görüp yetiştiklerini anlatan Orhan, "Bundan yüksünmüyoruz, çünkü hedefimiz başarı. Malzememiz ise insan, okulumuzun ve öğrencilerimizin başarısı için çaba gösteriyoruz" dedi.

Programda, konuşmaların ardından öğrenciler tarafından folklor gösterileri sahnelendi, müzik ve eğlence bölümünün ardından ise skeç bölümü salondaki katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüyük'te Lise Tanıtım ve Halkla Kaynaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement