Hüzünlü Dizinin Setinde Eğlence Eksik Olmuyor - Son Dakika
Magazin

Hüzünlü Dizinin Setinde Eğlence Eksik Olmuyor

Hüzünlü Dizinin Setinde Eğlence Eksik Olmuyor

Çekimleri Artvin'de süren 'Benim İçin Üzülme' dizisinin kamera arkası, her daim neşeli ve kahkaha dolu.

08.01.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv'de salı akşamları yayınlanan 'Benim İçin Üzülme' dizisinin seti, dizide yaşanan trajik olayların aksine oldukça eğlenceli... Artvin'in Hopa ilçesinde çekilen; Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Selin Şekerci ve Öykü Çelik gibi isimlerin rol aldığı dizinin setinde oyuncular; zorlu hava koşullarına rağmen kendileri için keyifli bir alan yaratmış.

DİZİ İÇİN YENİLENDİ

Dizide; oyuncular vakitlerinin çoğunu 'Niyazi'nin (Tansel Öngel) dedesinin bahçe içindeki evinde geçiriyor. 35 yıldır kullanılmayan harabe ev, bu dizi için dekore edildi. Evdeki eşyalar sanat ekibi tarafından diziye uygun şekilde temin edilmiş. Evin içindeki tüm odalar çekimde kullanılıyor. Odaların bir tanesi makyaj ve kostüm odası olarak ayrılmış. Evi ısıtmak için sobalardan yararlanılıyor. Dizinin en eğlenen ikilisi ise Tuğba Çom ve Timur Ölkebaş... 'Mucit Arif' karakterini canlandıran Timur Ölkebaş, çekim aralarında arkadaşlarına espriler yapıp onları bol bol güldürüyor. Dizide 'Emine'yi oynayan Tuğba Çom ise gerçek yaşantısında canlandırdığı karakterden oldukça farklı... Oyuncu, set aralarında arkadaşlarıyla sohbet edip onlara şakalar yapıyor. Dizide 'Buke' karakterini oynayan Fulya Zenginer, sahnelerine saçı yapılırken çalışmayı tercih ediyor. Zenginer sette minik oyuncularla da çok zaman geçiriyor, dizinin küçük oyuncusu Arda ile çekim aralarında bol bol oyunlar oynuyorr. 'Nermin' karakterini canlandıran Sacide Taşener'in ise en büyük keyfi örgü örmek... Oyuncu örgüsünü hiç bırakmıyor. Set ekibinin ve oyuncuların en çok zorlandığı konu ise zorlu hava şartları... Oyuncular, soğuk geçen kış günlerinde çareyi sobanın yanında vakit geçirmekte buluyor. Sahne aralarında sobanın etrafında buluşan oyuncular; burada hem sohbet ediyor, hem de bir sonraki sahnelerini tartışma imkanı buluyor.

FULYA ZENGİNER'İN SETTE BİR GÜNÜ...

06.00'da güne başlıyor. 06.30'da sete gitmek için yola çıkıyorlar.

Çekimler 08.00- 09.00 arasında başlıyor.

12.00-13.00 arasında verilen yemek molasında hem dinleniyor hem de yemek yiyor.

Yemekte genellikle haşlanmış tavuk veya salata yiyor. Özellike sebze yemeklerini tercih ediyor.

Set; gündüz çekimlerinde 17.00'de, gece çekimlerinde ise 01.00'de sona eriyor.

Setten arta kalan zamanlarını ise pilates ve yoga yaparak değerlendiriyor. Ayrıca kitap okuyup, film izliyor. Her gün Beatles dinliyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hüzünlü Dizinin Setinde Eğlence Eksik Olmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement