Huzur Uygulamasında Aranması Olan 17 Kişi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Huzur Uygulamasında Aranması Olan 17 Kişi Yakalandı

Huzur Uygulamasında Aranması Olan 17 Kişi Yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan Huzur 41 Uygulamasında kurallara uymayan sürücülere binlerce lira ceza kesilirken, aranması olan 17 şahıs da yakalandı.

16.02.2018 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan Huzur 41 Uygulamasında kurallara uymayan sürücülere binlerce lira ceza kesilirken, aranması olan 17 şahıs da yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli'nde eş zamanlı olarak 14 Şubat Çarşamba günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Huzur 41 Uygulaması' yapıldı. Uygulama terörist başı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü olması sebebiyle, terör örgütlerinin provakatif eylemlerini engellemek amacıyla yapıldı. Uygulamada vatandaşların güvenliği ve toplum huzurunun sağlanması amacıyla Asayiş, Çevik Kuvvet, Deniz Limanı, Güvenlik, Uyuşturucu ile Mücadele, Siber Suçlar ile Mücadele, TEM Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli 88 ekip ve 589 personel görev aldı.

Ekipler tarafından yapılan uygulamalarda sabit yol uygulamasında kontrolü yapılan 1001 araçtan 65'ine 47 bin 857 TL adli para cezası uygulandı. 3 araç ise trafikten men edildi.

Kimlik kontrolü yapılan 3 bin 631 şahıstan aralarında çocuğun soy bağını değiştirmek, uyuşturucu madde bulundurmak, kayıp şahıs, yoklama kaçağı gibi suçlardan aranan 17 şahıs yakalandı. Şahıslara yapılan üst aramalarında ise bir kişide 1 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca kontrol edilen 121 işyerinden 5'ine ruhsatı bulunmadığından dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Huzur Uygulamasında Aranması Olan 17 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü
    14:09 Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan Emre T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kaçan Ümit Y'yi yakalamak için çalışma başlattı ve olayda kullanılan tabanca bulundu.

  • Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu
    14:09 Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda balkonda unutulan yemekten çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangında evin balkon kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • Adana'da otomobilin motor bölümüne giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı
    14:08 Adana'da otomobilin motor bölümüne giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor bölümüne giren yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde çıkarıldı. Yılan, şehir merkezinden uzak bir doğal yaşam alanına salındı.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.

  • Antalya'da Öğretmenin Öğrencinin Ağzını Kapatarak Çenesini Sıktığı İddiası
    14:06 Antalya'da Öğretmenin Öğrencinin Ağzını Kapatarak Çenesini Sıktığı İddiası

    Antalya'da bir özel okulda görevli sınıf öğretmeninin, sınıfta sosyal medya için video çekerken konuşmak isteyen öğrencisinin ağzını kapatarak çenesini sıktığı iddia edildi. Öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunup şikayetçi olan öğrencinin annesi, okul yönetiminin olayı görmezden geldiğini belirtti.

  • Aksaray'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
    14:05 Aksaray'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

    Aksaray'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda uyuşturucu, hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Zeytinburnu'nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkmadı
    14:04 Zeytinburnu'nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkmadı

    Zeytinburnu'nda bir iş merkezinde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Yangında binayı terk eden çalışanlardan biri, evcil hayvanı olan Gine domuzu cinsi hamsterini alarak binadan ayrıldı. Yangın kısa sürede söndürüldü ve olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • Yalova Ro-Ro Limanı'ndan firari kaçaklar yurt dışına kaçırıldı
    14:01 Yalova Ro-Ro Limanı'ndan firari kaçaklar yurt dışına kaçırıldı

    Yalova Ro-Ro Limanı'ndan cezaevi firarisini kargo gemisine bindirerek yurt dışına kaçırdığı belirlenen 2'si personel toplam 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalova Emniyeti ekipleri, firari D.T.'nin kaçışını tespit etti ve insan ticareti yaptığı ileri sürülen F.K. ve E.T.'nin yardımıyla kaçış gerçekleşti. Polis, zanlıları yakalayarak gözaltına aldı ve rüşvet paralarına el koydu. Zanlılar adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Ankara'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi
    14:01 Ankara'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda Mamak ilçesinde bulunan bir iş yerinde 40 bin 627 adet extacy hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

  • Bağcılar'da Makas Atan Sürücüye 27 Bin 235 TL Para Cezası
    14:00 Bağcılar'da Makas Atan Sürücüye 27 Bin 235 TL Para Cezası

    Bağcılar'da trafikte makas atarak ilerleyen bir sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsa toplamda 27 bin 235 TL para cezası uygulanıp hakkında adli işlem başlatıldı. Sürücü, TEM Kuzey Marmara Otoyolu Mahmutbey Viyadüğü üzerinde makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürmüştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından tespit edilen sürücü, çeşitli suçlamalarla toplamda 27 bin 235 TL para cezasına çarptırıldı.


Advertisement