Huzurevi Sakinlerinden Neşeli Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Huzurevi Sakinlerinden Neşeli Bayramlaşma

Huzurevi Sakinlerinden Neşeli Bayramlaşma

Huzurevi sakinleri, Kurban Bayramı’nın ilk gününde sevdikleriyle bayramlaştı.

12.09.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huzurevi sakinleri, Kurban Bayramı'nın ilk gününde sevdikleriyle bayramlaştı. Yapılan ziyaretlerle moral bulan huzurevi sakinleri neşeli tavırlarıyla yüzleri güldürdü.

İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Narlıdere Huzurevi ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi'nde bayram coşkusu yaşandı. Ailelerinin yanı sıra Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un da yalnız bırakmadığı huzurevi sakinleri, Kurban Bayramı'nın ilk gününde sevdikleriyle bayramlaştı. Yetkililerin, huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet ederek her birine çiçek vermesi, yaşlıların yüzünü güldürdü.

En güzel kıyafetlerini giyerek sevdiklerini beklemeye koyulan huzurevi sakinleri, birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Arkadaşlarıyla birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini kaydeden Reyhan Altınkut, "İnşallah bundan sonraki bayramlarda hiç şehit vermeyiz" temennisinde bulundu. Daha önce huzurevine gelmediği için pişmanlık duyduğunu belirten Altınkut, "Bu kadar güler yüzlü insanın bir arada toplanması beni çok mutlu etti. Buraya geleli 1 hafta oldu ve sadece 1-2 elbiseyle geldim. Arkadaşlar beni bağırlarına bastı. Sanki 40 yıllık dostmuşuz gibi çok mutlu oldum. Burası huzurevi değil burası neşe evi. Her sabah kahvelerimizi şarkılar söyleyerek içiyoruz" dedi.

"Sevgi ve saygı insanı hayata bağlar"

Altı senedir huzurevinde kaldığını anlatan Yusuf Tekin de sevgi ve saygının insanı hayata bağlayan şeyler olduğunu söyledi. "Sevginin olmadığı yerde hayat da yoktur" diyen Tekin, "Sevginin olduğu yerde hayat güzeldir. Ben bunu gördüm. Böyle olunca güzel bir atmosfer yaşıyoruz. Güzel sanatlarla uğraşıyorum, piyano çalıyorum. İnsanın mutlaka bir şeylerle ilgilenmesi gerekiyor. İnsanı hayata bağlayan unsurlar bunlar" şeklinde konuştu.

"Anneanneciğimi ve dedeciğimi ziyarete geldim"

Ailesiyle birlikte İstanbul'dan anneannesi ve dedesini ziyarete gelen minik Azra Su ise sevimli hareketleriyle herkesin yüzünü güldürdü. "Anneanneciğimi ve dedeciğimi ziyarete geldim" diyen Azra Su, herkese "iyi bayramlar" mesajı gönderdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Huzurevi Sakinlerinden Neşeli Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement