I Feel Pretty Filmi - Son Dakika
Sinema

I Feel Pretty Filmi

I Feel Pretty Filmi

I Feel Pretty filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. I Feel Pretty filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

08.05.2018 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgüveni kontrolsüz bir şekilde yükselir ve çok güzel olduğu inancına sahip olur. Dünyanın en etkileyici kadını olduğunu düşünerek hayatını korkusuzca yaşamaya başlayan kadın kariyer basamaklarını hızla tırmanırken, idolü olarak kabul ettiği patronunun da saygısını kazanır. Ancak dış görünüşünün değişmediğini fark ettiğinde ne olacaktır?

Yönetmen: Abby Kohn, Marc Silverstein, Abby Kohn

Senaryo: Marc Silverstein

Oyuncular: Amy Schumer, Michelle Williams, Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez, Emily Ratajkowski , Aidy Bryant, Busy Philipps, Lauren Hutton, Sasheer Zamata, Angela Davis, Caroline Day, Anastagia Pierre Friel, Gia Crovatin, Olivia Culpo, Naomi Campbell, Kyle Grooms, Paul McCallion, Phil Hanley, Dave Attell, Nikki Glaser, Dakota Lustick, Jeffrey Grover, William Ambrose Kennedy, Camille Kostek, Aina Adler, Sarah Newhouse, Lawrence Watson, Tony Viveiros, Sarah Fischer

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: I Feel Pretty

Yapımcı Firma: Huayi Brother Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD, Çin

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 110 dk.

Vizyon Tarihi: 24.08.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema I Feel Pretty Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement