Iasmin Latovlevici'nin Galatasaray'daki Sözleşmesi Bitti - Son Dakika
Spor

Iasmin Latovlevici'nin Galatasaray'daki Sözleşmesi Bitti

Galatasaray'ın sezon başında Karabükspor'dan transfer ettiği Iasmin Latovlevici'nin sözleşmesindeki opsiyon hakkı kalktı. Rumen oyuncu sezon sonu serbest kalıyor.

08.05.2018 16:55  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sezon başında 550 bin euro bonservis ve 750 bin euro maaş karşılığında kadrosuna kattığı Iasmin Latovlevici ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. +1 yıllık kontratın geçerli olması için Rumen oyuncunun sezon boyunca Galatasaray formasıyla en az 18 resmi maça ilk 11'de başlaması gerekiyordu.

2 MAÇTA OYNASA BİLE SÖZLEŞMESİ UZAMAYACAK

Süper Lig'de 10, Türkiye Kupası'nda da 5 maçta forma giyen Iasmin Latovlevici'nin 18 maçta oynama ve dolayısıyla sözleşmesinin bir sezon daha uzama ihtimali ortadan kalktı. Latovlevici geri kalan 2 maçta oynasa bile 18 maç maddesini dolduramayacak ve sezon sonunda serbest kalacak.

Iasmin Latovlevici\'nin Galatasaray\'daki Sözleşmesi Bitti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Iasmin Latovlevici'nin Galatasaray'daki Sözleşmesi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Sat sat sattt: Halı saha maçına çağırmam ben bu keltoşu gönder gitsin 7 1 Yanıtla
  • Ss: Hemen gitsin 6 0 Yanıtla
  • Suvari: Bu çok güzel hareketler bunlar ekibinde oynayan bir tiyatro oyuncusu vardı adı aklıma gelmiyor. Bunu ne zaman görsem o adam aklıma geliyor 3 1 Yanıtla Aynen ama fark var: Uzun boylu olanmı? :)))))) 0 0
  • baybars: gitsin.faydası yok. 3 0 Yanıtla
  • ?: Cok sukur, sirada yasin oztekin, tolga cigerci, koray gunter, tarik camdal var. Donk da sozlesmesi bitiyor ama fatih terimin gelmesiyle oda kendine geldi toparlandi iyide oynuyor 1 sene daha uzatilabilir. 1 0 Yanıtla

Advertisement