İbb'den Ramazan Ayına Özel Etkinlikler - Son Dakika
Güncel

İbb'den Ramazan Ayına Özel Etkinlikler

İbb\'den Ramazan Ayına Özel Etkinlikler

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yenikapı ve Beyazıt Meydanlarında gerçekleştireceği Ramazan etkinliklerinde birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

01.06.2017 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yenikapı ve Beyazıt Meydanlarında gerçekleştireceği Ramazan etkinliklerinde birbirinden ünlü isimler sahne alacak. Ramazan boyunca düzenlenecek onlarca etkinlikte çocuklar için de tiyatro ve çeşitli sahne gösterileri gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2017 yılı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Yenikapı ve Beyazıt Meydanlarında gerçekleştireceği bir dizi etkinliğin startını verdi. 11 ayın sultanı Ramazan'ın maneviyatını dolu dolu yaşatmak için harekete geçen İBB, bir ay boyunca müzik dinletilerinden, sohbet ve söyleşi etkinliğine, tiyatrodan Kuran-ı Kerim tilavetlerine kadar onlarca etkinliği gerçekleştirecek. Proje kapsamında İbrahim Sadri, Ahmet Özhan, Dursun Ali Erzincanlı, Eşref Ziya Terzi, Uğur Işılak, Serdar Tuncer, Erkan Mutlu, Senai Demirci ve Grup Sezgiler gibi çok sayıda ünlü isim sahne alacak.

Ünlü isimler sahne alacak

Ramazan etkinlikleri kapsamında Yenikapı ve Beyazıt Meydanlarında sahne alacak Dursun Ali Erzincanlı, İbrahim Sadri gibi usta şairler Ramazan'ın ruhuna uygun şiirleri vatandaşlar için yorumlayacak. Türk Tasavvuf Müziğinin önde gelen ismi Ahmet Özhan ise tasavvuf müziğinin önemli eserlerini seslendirecek. Uğur Işılak, Eşref Ziya Terzi ve Orhan Çakmak gibi sanatçılar ise beğenilen eserlerini etkinlikler kapsamında söyleyerek vatandaşların Ramazan Ayını dolu bir şekilde yaşamasını sağlayacak.

Çocuklara özel Ramazan etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarda unutulmadı. Bir ay boyunca Yenikapı ve Beyazıt Meydanlarında çocuklara özel etkinlikler gerçekleştirilecek. İftar öncesinde ve sonrasında tiyatro oyunlarının yanı sıra tanınmış isimler tarafından çeşitli sahne gösterileri de sergilenecek. İftar öncesinde başlayan etkinlikler sahura kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İbb'den Ramazan Ayına Özel Etkinlikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement