İBB ekipleri tarafından Üsküdar'da vatandaşın garajına yıkım - Son Dakika
3.Sayfa

İBB ekipleri tarafından Üsküdar'da vatandaşın garajına yıkım

İBB ekipleri tarafından Üsküdar\'da vatandaşın garajına yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait ekipler, Küplüce Mahallesi'nde oturan Kenan Yılmaz isimli vatandaşın araç garajını yıktı.

09.08.2019 22:08  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait ekipler, Küplüce Mahallesi'nde oturan Kenan Yılmaz isimli vatandaşın araç garajını yıktı. İddiaya göre garajı kendisinden habersiz yıkılan vatandaş duruma tepki gösterdi.

Üsküdar Küplüce Mahallesi'nde oturan Kenan Yılmaz isimli vatandaş aracını dolu yağışından korumak için yanları açık üstü kapalı garaj yaptı. Yaptırdığı garaj iddiaya göre İBB ekipleri tarafından, yasak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Duruma isyan eden Yılmaz, evlerinin çatısı yansa dahi tadilat için yetkililerin izin vermediğini ve yüksek miktarda ruhsat ücreti istediklerini söyledi. Araç garajı yıkılan Yılmaz, İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kendisinin evde olmadığı zaman bahçesine girerek garajı yıktıklarını ve bahçeye zarar verdiğini söyledi. Yılmaz, İBB'nin kendisini sadece bir kez sözlü olarak uyardığını ve tebligat göndermediğini iddia ederek bütün mahallenin aynı benzer durumlardan şikayetçi olduğunu belirtti.

Bu durumdan mağdur olduğunu ifade eden Kenan Yılmaz, "Şu an çatımız dahi yansa hiçbir şekilde müdahale ettirmiyorlar. Büyükşehir Belediyesi'nin ekipleri doludan dolayı aracımı korumak için yaptırdığım garajımı benim hiç haberim olmadan kırarak buradan gittiler. Evde değildim ve hiçbir şekilde haber de vermediler. Komşularımın söylediğine göre 20-30 kişi gelmişler. Hiçbir şekilde tebligat göndermediler. Sadece bir kere sözlü söylediler" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İBB ekipleri tarafından Üsküdar'da vatandaşın garajına yıkım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement