Merter'de İBB ile Güngören Belediyesi'ni karşı karşıya getiren büfe kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Merter'de İBB ile Güngören Belediyesi'ni karşı karşıya getiren büfe kaldırıldı

Merter Metro İstasyonu yanına kurulan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile Güngören Belediyesi zabıta ekiplerini karşı karşıya getiren büfe, saat 21.30 sıralarında İBB ekipleri tarafından götürüldü.

10.02.2020 23:35  Güncelleme: 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merter metro istasyonunun yanına kurulan büfe akşam saatlerinde olduğu yerden kaldırıldı. İBB Meclis toplantısında söz alan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, büfenin İyi Partili meclis üyesi Ali Kıdık'a ait olduğunu iddia etmişti.

İBB EKİPLERİ TARAFINDAN GÖTÜRÜLDÜ

Encümen kararı olmadan ve izin belgesi ibraz edilmeden Merter metro istasyonuna konulduğu belirtilen büfe akşam saatlerinde kaldırıldı. Güngören Belediye zabıtası ile İBB zabıtasını karşı karşıya getiren büfe saat 21.30 sıralarında İBB ekipleri tarafından götürüldü.

Merter'de İBB ile Güngören Belediyesi'ni karşı karşıya getiren büfe kaldırıldı

BÜFENİN İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ ALİ KIDIK'A AİT OLDUĞU İDDİASI

Bugün İBB Meclis'inde gerçekleşen toplantının sonuna doğru söz alan Güngören Belediye Başkanı Bünyemin Demir, büfeyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Demir yaptığı açıklamada, büfenin İYİ Partili meclis üyesi Ali Kıdık'ın olduğunu iddia etti. Büfeyle ilgili hazırlanan belgelerin de usulsüz olduğunu ifade eden Demir, İmamoğlu'na inceleme talebinde bulundu. Söz alan İmamoğlu ise konuyla ilgili incelemeyi yapacağını söyledi.

Merter\'de İBB ile Güngören Belediyesi\'ni karşı karşıya getiren büfe kaldırıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merter'de İBB ile Güngören Belediyesi'ni karşı karşıya getiren büfe kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement