İBBSK Başkanı Fatih Keleş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

İBBSK Başkanı Fatih Keleş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

İBBSK Başkanı Fatih Keleş, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü (İBBSK) Başkanı Fatih Keleş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

25.12.2020 09:15  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye spor Kulübü (İBBSK) Başkanı Fatih Keleş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen başkan Keleş, haber, yaşam ve spor kategorilerinde birer fotoğraf için oy kullandı.

Fatih Keleş, spor kategorisinde Şebnem Coşkun tarafından çekilen ve milli paralimpik sporcu Nil Şahin'in yüzdüğü sıradaki fotoğrafının yer aldığı "Milli yüzücü Nil Şahin" başlıklı fotoğrafı seçti.

Haber kategorisinde Mehmet Emin Mengüarslan'ın İzmir'deki depremde 4 yaşındaki Ayda Gezgin'in 91 saat sonra enkaz altından sağ çıkarılma anının yer aldığı "Mucize'nin adı Ayda" adlı fotoğrafı oylayan Keleş, yaşam kategorisinde ise Sercan Küçükşahin'in "Hürmetçi Sazlığı'nda gün batarken" isimli fotoğrafına oy kullandı.

Fotoğraflarla ilgili açıklamada bulunan Fatih Keleş, "Fotoğrafların hepsi birbirinden değerli, güzel ve başarılı. Altındaki ifadeler ve anlamlar da çok derin. İnsanı düşünceye sevk edici. 2020'de çok fazla üzücü olay yaşadık. Haber kategorisinde üzücü olayların olduğunu görüyorum. Bunların içinde en fazla umudu ve sürprizi barındıran, mutluluk veren fotoğraf, Ayda'nın yıkılan binanın altından kurtarılışı. 2020'nin bir nebze de olsa umudu olarak görüyorum." diye konuştu.

Keleş, yaşam kategorisindeki fotoğraflarla ilgili, "Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar. Çok güzel hikayeler var. O yüzden seçmekte zorluk çektim. 'Hürmetçi Sazlığı'nda gün batarken' adlı fotoğrafı seçmek istiyorum. Bu fotoğrafı kovalayan, bunun için emek veren bir foto muhabirin gözüyle baktım. Çok zor şartlarda çok güzel bir fotoğraf çıkarmış. Bu işin emekçilerinin gözüyle bakmaya çalışarak bir seçim yaptım." ifadelerini kullandı.

İBBSK Başkanı Keleş, spor kategorisinde seçim yaptığı fotoğrafla alakalı hislerini ise, "Arkadaşımız çok enteresan bir kare yakalamış. Suyun içinde Nil Şahin'in sadece gözlükleri görünüyor." yorumunda bulundu.

Fatih Keleş, "Tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Harika fotoğraflar yakalamışlar. Hepsi birbirinden güzel ve değerli fotoğraflar. Hepsinin emeğine ve eline sağlık." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İBBSK Başkanı Fatih Keleş, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement