Ibiza'da Muhteşem BACARDI Partisi! - Son Dakika
Güncel

Ibiza'da Muhteşem BACARDI Partisi!

Kalitesi ve tadı ile içki severlerin keyifle yudumladığı BACARDI tarafından Ibiza'da düzenlenen 'Ibiza 123 Rocktronic Festival'de binlerce kişi Lenny Kravitz, Elton John ve Sting'in birbirinden özel performanslarıyla doyasıya eğlendi!

07.07.2012 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festival'inde binlerce kişi coşkuyla eğlendi. 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte pop, rock ve elektronik müziğin dünyaca ünlü ikonik ve güncel sanatçıları biraraya geldi.

Elton John vs. PNAU, Lenny Kravitz vs. Luciano ve Sting'in performansları ile başlayan eğlence, David Guetta, Tiesto, Fatboy Slim, 2manydjs'in birbirinden özel dans müzikleri ile zirveye ulaştı!

Muhteşem görselliği ve ılık havasıyla gözde bir eğlence merkezi de olan Ibiza'da her gün 25.000'den fazla müzikseveri ağırlayan festivale gelen katılımcılar, dünyanın en büyük şovlarını izlerken ellerinde BACARDI bardaklarıyla, Ibiza'nın dillerden düşmeyen enfes güneş batımını da zevkle izlediler!

Zengin ve farklı canlı müzik programı, DJ performansları, sanat ve kültür aktiviteleri sunan 'Ibiza 123 Rocktronic Festival', kendi 'Rocktronic' konseptini oluşturarak bu üç gün içerisinde önemli bir ilke de imza attı. 'Rocktronic' ile sadece sanatçıların eklektik karmasını sunmakla kalmayan festival kapsamında dünyaca ünlü sanatçılar bir araya gelerek nadir izlenebilecek çarpıcılıkta şovlar sergiledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ibiza'da Muhteşem BACARDI Partisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement