İbn-i Sina'nın Çocukları İbn-i Sina'yı Tanıdılar - Son Dakika
Güncel

İbn-i Sina'nın Çocukları İbn-i Sina'yı Tanıdılar

İbn-i Sina\'nın Çocukları İbn-i Sina\'yı Tanıdılar

Kartepe Belediye Başkanı sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitici ve sosyal projelerine ara vermeden devam ediyor.

25.08.2016 10:16  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda faaliyetlerini yürüten Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, sanat ve tarih ile dolu bir hafta geçirdi. Mevlâna Bilgi Evi Öğrencileri ,yerinde meslek tanıtım günleri etkinliği kapsamında, Kartepe'nin Maşukiye Mahallesinde bulunan Lidya Art Galery'i ziyaret ederek, makineleşmenin ve tek tipleşmenin karşısında duran sanat eserlerini, el emeği göz nuru heykellerin yapılışını inceleme fırsatı buldu. Bilgi Evi Öğrencileri, kendilerini ağırlayan, heykel sanatı hakkında bilgilendiren ve kendilerine hediyeler veren Heykeltıraş Nuh Açın'a çok teşekkür ettiler.

İbn-i Sina Bilgi Evi öğrencileri de, İbni Sina haftasında yapılan söyleşiyle, ünlü İslam bilginini yakından tanıma fırsatı buldular. Söyleşide hekimlerin babası, fizikçi, yazar ve filozof İbn-i Sina'nın hayatı ve pozitif bilimlere bulunduğu katkılar anlatıldı. Tıp ve felsefe bilimi üzerine çalışmış ve dünya mirasına önemli eserler bırakmış İbn-i Sina hakkındaki söyleşi, Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri Sorumlusu ve öğretmenlerinin katkılarıyla gerçekleşti.

Yapılan etkinlikler sonrasında Bilgi Evi öğrencileri, sosyal proje ve faaliyetlerle kendilerini geliştirmeye yardımcı olan imkânları tanıyan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbn-i Sina'nın Çocukları İbn-i Sina'yı Tanıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement