İbrahim Sadri Naat ve Şiirleriyle Mest Etti - Son Dakika
Yerel

İbrahim Sadri Naat ve Şiirleriyle Mest Etti

İbrahim Sadri Naat ve Şiirleriyle Mest Etti

Küçükçekmece’de sevenleriyle buluşan ünlü şair İbrahim Sadri, naat ve şiirleriyle dinleyenleri mest etti.

03.05.2017 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de sevenleriyle buluşan ünlü şair İbrahim Sadri, naat ve şiirleriyle dinleyenleri mest etti.

Küçükçekmece Belediyesinin düzenlediği 'Şiirler ve Naatlar' programının konuğu ünlü şair İbrahim Sadri oldu. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Salih Nurettin Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Naatlar kıyamete kadar yazılmaya devam edecek"

Şiir ve naatlar hakkında bilgiler veren Sadri, "Peygamber Efendimiz'e övgü maksadıyla yazılmış manzum eserlere naat-ı şerif adını veriyoruz. Neredeyse bütün dillerde naat-ı şerif örnekleri vardır. Bizim topraklarımızda da yazılmış bir çok naat-ı şerif örnekleri var ve kıyamete kadar da yazılmaya devam edecek. Eğer yaptıklarınızı paylaşabilecek birileri yoksa ne yapsanız kendi içinizde kalır. O yüzden yıllardır gösterdiğiniz vefadan ötürü teşekkürlerimi sunarım. Sefaköy Kültür Merkezi İstanbul'un en güzel salonlarından biridir. Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı olmak üzere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dinleyicilerin duygusal anlar yaşadığı konserde Sadri, "Yanan Kalbe Devasın Sen, Hak Bir Gönül Verdi Bana, İşitin Ey Yarenler, Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Acz, Memlekete Merhaba, Hoşçakal Anne, Adam Gibi, Öyle mi" isimli eserlerini seslendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Sadri Naat ve Şiirleriyle Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement