İbrahim Sadri Şiirlerini Seslendirdi - Son Dakika
Güncel

İbrahim Sadri Şiirlerini Seslendirdi

İbrahim Sadri Şiirlerini Seslendirdi

İbrahim Sadri Ramazan etkinliklerinde Osmaniye'de sahne aldı.

01.08.2012 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onbir ayın sultanı Ramazan ayında Osmaniyelileri keyifli programlarla buluşturan 'Osmaniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri' keyifli görüntülere sahne oluyor. Geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanı'nda önce çocuklar çeşitli eğlencelerle eğlendi, daha sonra ise vatandaşlar usta şair İbrahim Sadri'nin şiirlerini ilgiyle dinledi.

Vatandaşların alkışları eşliğinde sahneye çıkan İbrahim Sadri, Osmaniye'de sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi. İlk kez Osmaniye'ye geldiğini, Osmaniye'yi ve Osmaniyelileri çok sevdiğini anlatan Sadri, en güzel şiirlerinden oluşan repertuarını seslendirdiği programda sevenlerinden bol bol alkış aldı. Sadri, "Hep bir söz vardır, nerde o eski Ramazanlar diye. Ben bu söze katılmıyorum. Şimdiki Ramazanlar daha güzel, daha renkli, daha anlamlı. Belediyelerimizin katkıları ile her yerde Ramazan etkinlikleri düzenleniyor. Ramazanın anlamına uygun etkinliklerle Ramazan daha farklı kutlanıyor. Beni ilk kez Osmaniyelilerle buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara'ya çok teşekkür ederim" dedi.

İbrahim Sadri programında Necip Fazıl Kısakürek, Abdurrahim Karakoç, Attila İlhan gibi unutulmaz şairlerin yanı sıra Cem Karaca, Barış Manço gibi hafızalarımızda yer etmiş usta müzisyenlere de yer vererek yad etti.

Programın sonunda Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu İbrahim Sadri'ye çeşitli hediyeler verdi. Başkan Kara, İbrahim Sadri'nin şiirlerini yüreklerinde hissettiklerini belirtti. Programın ilk bölümünü MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbrahim Sadri Şiirlerini Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement