İbrahim Şimşek Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

İbrahim Şimşek Seçim Sonuçları

İbrahim Şimşek Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti KONYA HADİM belediye başkan adayı olan İbrahim Şimşek isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti KONYA HADİM belediye başkan adayı olan İbrahim Şimşek isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. KONYA HADİM ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan İbrahim Şimşek isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti KONYA HADİM adayı İbrahim Şimşek kimdir? İyi Parti KONYA HADİM adayı İbrahim Şimşek yüzde kaç oy aldı?

İbrahim Şimşek Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti KONYA HADİM belediye başkan adayı olarak gösterilen İbrahim Şimşek HADİM ilçesinde % 4,26 oranında oy almıştır. HADİM ilçesinde % 4,26 oranında oy olan İbrahim Şimşek adlı İyi Parti adayı toplamda 331 adet oy sayısına ulaştı.

KONYA HADİM ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel İbrahim Şimşek Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement